Feestzaal 2017-03-16T13:03:33+00:00

Feestzaal bij de Waarbeek

Wie sfeervol de avond door wil komen, kan bij de Waarbeek in Hengelo een zaal huren. De feestzaal zit naast het Familie pretpark en is volledig ingericht voor een gezellige borrel of feest. Door met accessoires en aankleding te werken, kan de zaal tot in de puntjes eigen worden gemaakt voor een knallende party. Een zaal huren aan de Twekkelerweg betekent feest tot in de late uurtjes
– Zaal huren Hengelo
– Zaal inrichten in thema of stijl
– Eigen entree en toiletten
– Eigen muziekkeuze met professionele dj-set
– Lichtshow
– Hapjes naar keuze
– Drank naar keuze

Een borrel aan statafels, met zijn allen rond de barbecue, dansen op de verlichte dansvloer of een combinatie van dit alles: het is mogelijk bij de Waarbeek. Wil je onze zaal huren, reserveer dan telefonisch of via de website. Een zaal huren doe je om verschillende redenen:

1. Zaal huren voor iedere gelegenheid
Omdat alles mogelijk is bij de Waarbeek in Hengelo kun je voor iedere gelegenheid onze zaal huren. Wanneer het nou gaat om een babyborrel, een bruiloft, een afstudeerborrel of een themafeest: de feestzaal kan voor alle momenten geschikt ingericht worden. Uiteraard mag je ook zelf met slingers aan de slag.

2. Zaal huren om te dansen op jouw muziek
De professionele muziekcomputer in de feestzaal van de Waarbeek biedt alle mogelijkheid om jouw favoriete muziekstijl te draaien. Dit kan met de uitgebreide speellijst die al in de dj-set is opgeslagen of door er je iPod, iPad of laptop in te prikken. Je mag zelf achter de DJ-set plaatsnemen en het is mogelijk een DJ in te huren. Omdat meerdere mensen onze zaal huren, zijn we bekend met diverse DJ’s in Twente en kunnen we je hierin adviseren.

3. Zaal huren met lekkernijen
Je kunt buiten barbecueën voor je feest of uitgebreid binnen tafelen of op ons overdekt terras, maar je kunt ook hapjes serveren tijdens de party. Immers gaat ook de liefde voor een geslaagd feest door de maag.

4. Zaal huren in Twente
Je wilt een zaal huren in Twente zonder de hoofdprijs aan parkeerkosten te betalen en toch centraal gelegen? Onze feestzaal is makkelijk bereikbaar met gratis parkeergelegenheid. De zaal heeft een eigen entree, eigen toiletten, ruime bars en een semi-overdekte tot volledig overdekte buitenruimte.

Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. info@waarbeek.nl