Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Pretpark Overijssel

Naar een pretpark in Overijssel, dat is een top idee voor een gezins- of groepsuitje. Zoek je een kindvriendelijk en overzichtelijk park waar kinderen van alle leeftijden zich de hele dag vermaken, dan zit je helemaal goed bij De Waarbeek. Dit attractiepark in Overijssel is all inclusive; de voordelige toegangstickets zijn inclusief de hele dag eten en drinken. De Waarbeek heeft alles voor een zorgeloos dagje uit. Bestel je tickets online of reserveer je groepsuitje zoals een schoolreisje of kinderfeestje.

Op schoolreisje naar een pretpark in Overijssel?

Schoolreisjes zijn ervoor om kinderen nieuwe ervaringen te laten opdoen. Dat hoeft niet altijd in een museum of historisch stadscentrum te zijn. Een schoolreisje naar ons pretpark in Overijssel kan ook heel leerzaam zijn! Kinderen leren hier op hun beurt te wachten, samen te spelen met klasgenootjes én andere kinderen. Goed voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Bovendien leren kinderen zich over angst heen te zetten. De eerste keer naar een attractiepark in Overijssel, nieuwe attracties en ritjes … best spannend allemaal!

Speciaal tarief voor groepsuitjes

De Waarbeek is een waar kinderpretpark in Overijssel. Hier vind je toffe attracties voor kinderen van 3 t/m 13 jaar. Speelplaatsen, rondritjes en draaimolens voor de allerkleinsten, vele spannende attracties voor grotere durfals en heel veel plezier voor het hele gezin. Kom gerust met het familiefeest of kinderfeestje naar De Waarbeek. We zijn volledig berekend op grotere groepen (met) kinderen. We hanteren zelfs nóg voordeligere prijzen voor groepen vanaf 20 personen. Bekijk de aanbieding en reserveer je groepsuitje direct. Nadat je de tickets aan de kassa hebt betaald kan de portemonnee dicht blijven. Iedereen kan de hele dag gratis eten en drinken van het All-inclusive menu!

All-inclusive pretpark in Overijssel

Uniek in Overijssel: bij pretpark De Waarbeek hebben we de All-inclusive formule ingevoerd. Hiermee maken we het eenvoudiger om een zorgeloos dagje uit te plannen. Eenmaal binnen hoef je niets meer te regelen. Iedereen kan namelijk de hele dag gratis gebruik maken van het All-inclusive menu. Belegde broodjes, snacks, fruit, koffie en thee, ranja, ijs … alles is er om de dag vol energie te beleven. Voor wie wat extra’s wil zijn er diverse kraampjes en shops met eten, drinken, snoep en souvenirs. Nu ben je vast benieuwd wat ons attractiepark in Overijssel aan attracties te bieden heeft!

Attracties bij De Waarbeek

Zo’n 100 jaar geleden werden op het terrein van De Waarbeek de eerste attracties opgebouwd. Sindsdien zijn er ieder seizoen weer nieuwe attracties bijgekomen. Wat je aantreft hier in Overijssel is een pretpark vol attracties die aan de moderne standaarden voldoen. Om alle attracties op te noemen zijn het er te veel. Wel geven we je graag een indruk van wat je hier in het park kan doen:

  • Draaien en zwaaien – we hebben draaiende en zwaaiende attracties voor jong en oud, van de Eendjesmolen tot de Twister en alles daartussen.
  • Spookrit en achtbanen – wat is spannender: een rit door de Haunted House, de achtbaan Rupsje Mae of de Rodelbaan? Probeer ze allemaal en ontdek het zelf!
  • Speelplaatsen – te klein om in de attracties te gaan of gewoon zin om te ravotten? Dit pretpark in Overijssel heeft speelplaatsen voor eindeloos klauter- en glijplezier.
  • Rondritjes en -vaarten – met de (groot)ouders het park rond in het treintje, de Oldtimers of de waterfietsen; dat wordt zeker leuk en gezellig!
  • Entertainment – in het weekend en de schoolvakanties zijn er regelmatig voorstellingen in het overdekte Theater en parkmascottes Twekky en Postbode Pelle zorgen voor hilarische taferelen.

Pretpark Overijssel bezoeken? Bestel nu je tickets!

Tickets voor De Waarbeek bestel je eenvoudig online, met of zonder datum. Groepen, bijvoorbeeld schoolreisjes en kinderfeestjes, kunnen het beste reserveren. Verder zijn de toegangstickets verkrijgbaar bij de entree, mits er nog plek is natuurlijk. Ons pretpark in Overijssel vind je in Hengelo aan de Twekkelerweg. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en touringcars. Graag tot binnenkort bij De Waarbeek!

Schoolreisjes waarbeek