CORONAMAATREGELEN bij Attractiepark de Waarbeek!

Om een bezoek aan Attractiepark de Waarbeek voor iedereen op een veilige en verantwoorde manier te laten verlopen hebben we een protocol  met onze coronamaatregelen opgesteld. 

 

Kortingsacties
I.v.m. corona maatregelen kunt u voorlopig geen gebruik maken van kortingsacties.

Gezondheidsklachten
Blijf thuis met klachten of als iemand in jouw huishouden klachten heeft als neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging in lichaamstemperatuur. Bij het aankopen van de tickets of maken van een online reservering met bestaande ticket maak je de belofte dat je niet naar het park komt met het hebben van dergelijke klachten.

Eigen huishouden
Bezoek het attractiepark alleen of met je eigen huishouden. Laat onze medewerkers weten dat je tot hetzelfde gezelschap behoort bijvoorbeeld bij het instappen bij de attracties. Met de huidige maatregelen is het van belang dat ouders iets meer bij de kinderen in de buurt blijven omdat het kan voorkomen dat ze voor de kinderen bijvoorbeeld een beugel dicht moeten doen.

1,5 meter afstand
We bewaren altijd 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers.

Hygiëne
Was de handen zeer regelmatig en minimaal 20 seconden tijdens het bezoek. Hoest en nies aan de binnenkant van je elle boog. Schud geen handen.

All-in formule
Aangezien wij niet mogen faciliteren dat etenswaren zelf opgeschept/ gepakt wordt, hebben wij aanpassingen gemaakt aan onze uitgiftes. Benader de uitgifte met één persoon per uitgifte.

Er is nergens sprake van zelfbediening, geef bij de uitgifte duidelijk je bestelling op
en de gewenste producten worden je aangereikt door één van de medewerkers.

De overige producten uit onze all-in formule ( koffie, thee en limonade) kunnen gedurende de hele dag gepakt worden.

Wandelpaden / indoor
Volg het éénrichtingsverkeer (aangegeven met pijlen op de grond en borden) en wacht in de achter de aangegeven strepen. Enkele van de wandelpaden zijn smalle paden, geef elkaar hier de ruimte.

Instructies
Volg altijd de aanwijzingen op van onze medewerkers te allen tijden op.

Souvenirwinkel

  • We bewaren altijd 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers.
  • Betalen mag contant en/of met pin,
  • Raak alleen het product aan welke je wilt aanschaffen..

Attracties
Neem alleen plaats op de door de medewerkers aangegeven plekken. Meten om te oordelen of kinderen tot een attractie toegelaten mogen worden gebeurt op afstand, het betreffende kind dient dan ook zelf plaats te nemen onder de meetlat. De beslissing van de medewerker is leidend.

Bij de speeltoestellen wordt er verwacht dat men zelf de 1,5 meter in acht neemt, vermijd hierbij drukte. Bij extreme drukte kan de toegang tot het speeltoestel tijdelijk beperkt worden.

Er kunnen langere wachttijden ontstaan dan je van ons gewend bent. We moeten namelijk ritten draaien met een lagere capaciteit om de afstand te kunnen waarborgen en maken na elke rit OF moeten we hier ‘regelmatig’ de beugels schoon, we vragen je begrip.

Ticketverkoop

Let op: Bij reservering neem je een exclusieve plek in, omboeken of restitutie is derhalve niet mogelijk.

Om een bezoek te kunnen brengen aan het attractiepark is het noodzakelijk om een ticket vooraf online aan te kopen en wordt er op datum gereserveerd. Dit is noodzakelijk aangezien wij anders niet de maximale capaciteit (die is ingesteld om de veiligheid van ons allemaal te waarborgen) kunnen hanteren, een dag kan hierdoor voortijdig uitverkocht zijn. Bij reservering neem je een exclusieve plek in, omboeken of restitutie is derhalve niet mogelijk.

Beschik je al over een ticket voor het attractiepark (e-ticket, vrijkaarten, Ticketveiling of Tripper) dan kan je op onze website een reservering maken zonder een ticket opnieuw aan te schaffen.

De ticketcontrole dient met één individu per huishouden tegelijk benaderd te worden, wees niet eerder dan vijf minuten voor opening van het park aanwezig. Gewenst is om tickets uit te printen; je legt deze op de tafel voor de medewerker waarna hij of zij deze vervolgens op afstand kan scannen. Indien je wel gebruik wilt maken van een mobiel apparaat dien je deze ook op afstand op de tafel te leggen.

EHBO
Uiteraard staan onze EHBO-medewerkers gewoon voor je klaar, maar zullen je niet fysiek aanraken. Instructies zullen dan ook mondeling en op afstand worden gegeven, benodigd materiaal wordt beschikbaar gesteld.

Buiten werking
Wegens omstandigheden kan een attractie en/of speeltoestel tijdelijk buiten gebruik zijn. Met in acht name van de huidige Covid-19 preventieve maatregelen is het niet mogelijk om ritten te maken in onze Nautic Jet en kunt u geen gebruik maken van ons Klimtoestel

Parkeren
Ook op ons parkeerterrein dienen bezoekers ten allen tijden 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds wijzigen na opgedane ervaringen of wijzigingen in de maatregelen.

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief