CORONAMAATREGELEN bij Attractiepark de Waarbeek!

Om een bezoek aan Attractiepark de Waarbeek voor iedereen op een veilige en verantwoorde manier te laten verlopen hebben we een protocol  met onze coronamaatregelen opgesteld. 

Mondkapjes
Het dragen van een mondkapje alleen verplicht in onze openbare binnenruimtes zoals de souvenirwinkel. In de rest van het park is het dragen van een mondkapje niet nodig.

Kortingsacties
I.v.m. corona maatregelen kunt u voorlopig geen gebruik maken van kortingsacties. Mochten wij opnieuw de mogelijkheid hebben om de maximale capaciteit van het Attractiepark te benutten, dan zal het ook weer mogelijk zijn om gebruik te maken van kortingsacties geldig in 2021.

Gezondheidsklachten
Blijf thuis met klachten of als iemand in jouw huishouden klachten heeft als neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging in lichaamstemperatuur.

1,5 meter afstand
Houd ten alle tijde 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers.

Hygiëne
Was de handen zeer regelmatig, hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog. Schud geen handen.

Een test- of vaccinatiebewijs is niet nodig voor uw bezoek aan de waarbeek

All-in formule
Het volledige all-in assortiment is gewoon beschikbaar en af te halen bij onze uitgiftepunten. De snackbar is geopend vanaf 11:00 uur.

De overige producten uit onze all-in formule ( koffie, thee en limonade) kunnen gedurende de openingstijden van het Attractiepark zelf worden afgehaald bij de uitgiftepunten.

Wandelpaden / indoor
Enkele van de wandelpaden zijn smalle paden, geef elkaar hier de ruimte.

Instructies
Volg altijd de aanwijzingen op van onze medewerkers te allen tijden op.

Attracties
Neem alleen plaats op de door de medewerkers aangegeven plekken.

Bij de speeltoestellen wordt er van de ouders verwacht dat men zelf de 1,5 meter in acht neemt, vermijd hierbij drukte.

Er kunnen langere wachttijden ontstaan dan je van ons gewend bent. We moeten namelijk bij enkele attracties soms ritten draaien met een lagere capaciteit om de afstand te kunnen waarborgen.

Ticketverkoop

Om een bezoek te kunnen brengen aan het attractiepark is het noodzakelijk om een ticket vooraf online aan te kopen en wordt er op datum gereserveerd. Bij reservering neem je een exclusieve plek in, omboeken of restitutie is derhalve niet mogelijk.

Wees niet eerder dan vijf minuten voor opening van het park aanwezig.

EHBO
Uiteraard staan onze EHBO-medewerkers gewoon voor je klaar. Instructies zullen (mits mogelijk) mondeling en op afstand worden gegeven.
Benodigd materiaal wordt uiteraard beschikbaar gesteld.
In onze EHBO ruimte is het dragen van een mondkapje verplicht.

Buiten werking
Wegens omstandigheden kan een attractie en/of speeltoestel tijdelijk buiten gebruik zijn. Met in acht name van de huidige Covid-19 preventieve maatregelen is het momenteel helaas niet mogelijk om gebruik te maken van ons Klimtoestel

Parkeren
Ook op ons parkeerterrein dienen bezoekers ten allen tijden 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Drukte
Ondanks de beperkte capaciteit kan het op sommige momenten of plaatsen in het park voor enkele bezoekers “druk” aanvoelen. We doen onze uiterste best deze “drukke momenten” te spreiden, maar dit kan niet altijd voorkomen worden. Zorg ervoor dat je ten alle tijden 1,5 meter afstand houdt en eventueel op een rustiger moment terug komt bij een attractie of uitgiftepunt.

Mocht het bezoek als niet prettig worden ervaren meld je dan zo snel mogelijk na binnenkomst bij onze kassa zodat we kunnen kijken naar een eventuele oplossing.

Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds wijzigen na opgedane ervaringen of wijzigingen in de geldende maatregelen.

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief