Dino Express

Met begeleiding onder 120 cm
Minimale lengte zonder begeleiding boven 120 cm
Soort attractie Trein

De Dino Express is een populaire attractie in Attractiepark De Waarbeek, waar bezoekers een spannende reis maken door een gebied vol met dinosaurussen. De trein is speciaal ontworpen om bezoekers op een veilige en avontuurlijke manier door dit prehistorische landschap te vervoeren.

Het avontuur begint zodra de trein vertrekt vanaf het station. De conducteur begroet de passagiers en geeft een korte introductie over wat ze kunnen verwachten tijdens de reis. Vervolgens begint de trein te rijden en worden de passagiers meegenomen op een reis door de tijd. Het pad van de trein is omringd door hoge muren, waardoor het lijkt alsof de passagiers echt door een dino-gebied reizen.

Onderweg passeren de passagiers verschillende soorten dinosaurussen, zoals de Tyrannosaurus Rex, Stegosaurus en Triceratops. De trein rijdt zelfs door een aantal prehistorische landschappen, zoals een oerwoud en een moeras. De geluidseffecten en de animatronics die gebruikt worden om de dinosaurussen tot leven te brengen, maken het avontuur extra realistisch en meeslepend. Je komt ook langs de Raptor Adventure, onze achtbaan.

De Dino Express is geschikt voor alle leeftijden en biedt een unieke ervaring voor gezinnen en vriendengroepen. Het is ook een educatieve ervaring, omdat kinderen meer te weten komen over de verschillende soorten dinosaurussen en hun leefomgeving.

Al met al is de Dino Express een geweldige attractie in Attractiepark De Waarbeek, die zeker de moeite waard is om te bezoeken. De combinatie van avontuur en educatie zorgt ervoor dat het een van de populairste attracties is in het park. Extra leuk ook om met je kinderfeestje in de Dino Express te gaan.