Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek openingstijden
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek openingstijden
Schoolreisjes waarbeek
waarbeek kinderfeestje

GROEPEN, GROEPSUITJE, VERENIGINGSUITJE, FAMILIEDAG

Op zoek naar een groepsuitje voor je vereniging, familie of vrienden of andere groepen? Dat kan bij attractiepark de Waarbeek en uiteraard inclusief onze all-in formule: De gehele dag spelen en genieten  met de groep van: Belegde broodjes, frites, diverse snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en waterijs!

Organiseert u een schoolreisje of kinderfeestje? Kijk dan ook eens op deze pagina’s specifiek voor schoolreisjes of kinderfeestjes.

Groepsuitje 

Speciaal voor groepen vanaf 20 personen hanteren wij de prijs van € 15,00 p.p. Dat is inclusief onze all inclusive formule. Onbeperkt spelen, eten en drinken voor een vaste lage prijs ( €15,00 groepsprijs). Jullie kunnen de gehele dag genieten van onbeperkt belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. Kom daarom onbeperkt genieten met de hele groep in Attractiepark De Waarbeek.

Reserveren

Reserveren voor een groepsbezoek is niet verplicht maar heeft wel onze voorkeur.
Indien u gebruik wilt maken van het groepstarief dient het totaalbedrag in één keer voldaan te worden. De betaling splitten is helaas niet mogelijk.

Betaling is enkel mogelijk per pin/contant aan de kassa.

    Betaalwijze: Pin/contant

    Schoolreisjes waarbeek

    Inschrijven Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief