Met een groep naar een attractiepark!

Komt u met een grote groep? Geen punt! Wij bieden speciale arrangementen en kortingen aan. En samen met de overheerlijke horeca op het park maken wij uw groepsuitje tot een succes. Vraag naar de mogelijkheden via: info@waarbeek.nl

ONLINE RESERVEREN

Laden...

Groepsuitje

Speciaal voor groepen vanaf 20 personen hanteren wij de prijs van € 8,95 entree p.p.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met extra korting het horeca pakket te reserveren.

Kabouter Moespot VIP: Snackpakket naar keuze (patat met saus, frikandel of kroket) en een drankje naar keuze €12,50 p.p. (inclusief entree tot het park).

Parkeermunten kosten € 3,95.

Familiedag!

Een heerlijk en gezellig samenzijn met familie en/of vrienden!

Een familiedag of uitje met vrienden moet voor iedereen van jong tot ouder geschikt zijn. Met dit mooie arrangement hebben jullie net wat extra’s voor een super geslaagde dag met z’n allen, om iets te vieren of gewoon een heerlijk samenzijn. Naast een smakelijke lunch en een borreluurtje kunnen jullie de gehele dag genieten in het attractiepark.

Vanaf 10 uur ontvangen wij jullie in ons Pannenkoekenhoes met koffie, thee, ranja en wat lekkers. Jullie hebben de gehele dag toegang tot het attractiepark. Zo kunnen jullie samen gillen in de Rodelbaan, vliegen in de vliegtuigjes en spelen op de klimtoestellen. Het park is overzichtelijk en de medewerkers letten goed op de veiligheid van de kinderen.

De tafel in het Pannenkoekenhoes blijft tijdens het arrangement ook ter jullie beschikking. Hier kunnen jullie elkaar gedurende de dag blijven ontmoeten, wat drinken, bijkletsen en tussendoor uitrusten.

Tussen de middag zetten wij het lunchbuffet klaar, bestaande uit: verschillende soepen met stokbrood, salade, naturel en spekpannenkoeken en een snackbuffet. Verder zorgen we voor verschillende soorten toppings, zoet en hartig en speciaal voor de kinderen toppings als smarties, Nutella, snoepjes, jam en appelmoes.

Gedurende de dag zijn alle dranken inclusief (frisdranken, sappen, plat- en bruiswater, bier en wijn).

Ieder kind krijgt van ons twee munten voor de ticketautomaten in onze nieuwe automatenhal. Zo kunnen jullie tussendoor gezellig samen een spelletje spelen en mogelijk leuke prijzen winnen.
’s Middags kunnen jullie gaan kijken naar de Pelle show in Twekky’s Theater. Postbode Pelle beleeft altijd de gekste en meest magische avonturen die hij in deze doldwaze show graag met jullie deelt.

We sluiten de dag af met een borreluurtje en om 16:30 uur eindigt het arrangement bij het Pannenkoekenhoes. Hierna kunnen jullie eventueel nog tot sluitingstijd genieten van de attracties in het attractiepark.

Alles inclusief voor:

Volwassenen: €32,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 15,75 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar: gratis

Voor alle gasten van dit arrangement is het parkeren gratis. Dit arrangement dient bij aankomst te worden voldaan. Een volledig verzorgde dag, meer informatie via info@waarbeek.nl of via 074–8200250.