Happy Halloween in de Waarbeek

Net als voorgaande jaren wordt in oktober ons park net even wat spannender! Zo lopen er allerlei kindvriendelijke griezels door het park om het extra griezelig te maken. Dit jaar krijgt ons Halloween park bezoek van echte Circus Freaks i.s.m. Theatergroep de Nar.

Tijdens de Halloween dagen op 21 en 28 oktober zijn er leuke extra activiteiten voor de kinderen van alle leeftijden. Maar de echte stoere durfals kunnen een speciaal Halloween Haunted House betreden. De advies leeftijd voor dit spookhuis is 12+.

Halloween in de Waarbeek voor de hele familie!

Op 21 en 28 oktober kan je naar de Waarbeek komen met de hele familie, alle griezels in het park houden rekening met kinderen van alle leeftijden. Voor de echte durfals is er een heus Horror house. Ook kun je deze dagen genieten van ons Halloween Pannenkoeken buffet.

Happy Halloween in de Waarbeek

Voor deze Halloween dagen is geen speciaal ticket vereist. Reguliere dagkaarten voor seizoen 2017 zijn geldig en online te bestellen voor ‚ā¨9,95 p.p.
Tijdelijk hebben wij tevens een leuke actie, op vertoning van je e-ticket krijg je 10% bij Caranvalsland tot 20 oktober, leuk voor je Halloween outfit ūüėČ

HALLOWEEN BUFFET

Kom genieten van een heerlijk “spannend” Pannenkoeken buffet geheel in Halloween stijl en met naast pannenkoeken griezelige tomatensoep en een spannend Halloween toetje. Dit buffet arrangement is incl. toegang tot het park! Dit is te boeken voor Volwassenen ‚ā¨15,95 en voor kinderen ‚ā¨13,95.

Lost @ The Park

In samenwerking met Mystic Hands presenteren wij op 20 Oktober Lost @ the Park.

Heb jij altijd al rond willen dwalen in een verlaten pretpark? Dit is je kans!
Echter heb je wel stalen zenuwen nodig aangezien niet alles is wat het lijkt.

Let op! Tijdens dit Halloween evenement zijn onze attracties gesloten.

Tijd: 20:00 ‚Äď 22:30 uur
Let op! De minimale leeftijd voor dit evenement is 12 jaar.
Bij twijfel kan legitimatie gevraagd worden.