Kom in oktober met Halloween griezelen bij Attractiepark de Waarbeek!

Halloween met de hele familie

Op 14, 17 en 24 oktober kun je naast alle leuke attracties genieten van ons spannend Halloween evenement! Tijdens deze dagen is het park betoverd. Zo lopen er meer dan 15 gezellige griezels, die je zomaar tegen het lijf zou kunnen lopen. Ook kun je een bezoekje wagen aan ons “schminkkraam” tussen 11:00 – 17:00 uur. Onze vrolijke griezels zijn geschikt voor alle leeftijden. Tevens zijn er speciale snufjes verkrijgbaar bij de souvenirwinkel waarmee je de griezels op afstand kunt houden!

Verder kun je de gehele dag in een spannende Halloween setting op de foto met verschillende griezels. Zo kun je altijd bewijzen dat jij stoer genoeg was!

Ons Happy Halloween Evenement is gericht op kleine kinderen.

Halloween Tickets € 14,50

De gehele dag toegang tot het park en alle Halloween activiteiten.

Spelen, eten en drinken

TICKETS €14,50

Speciaal met Halloween wordt onze Rodelbaan omgetoverd tot de “Griezelbaan”. Door de speciale effecten en verschillende griezels zal een ritje in de Rodelbaan nooit meer hetzelfde zijn! Durf jij het aan?

In het nieuwe Waarbeek Theater kun meedoen met een heuse “Griezelbingo” of genieten van onze Halloweenshow “Kabouter Moespot, Twekkie en Pelle. Tijdens deze voorstelling gaat Kabouter Moespot samen met Postbode Pelle op zoek naar een bijzondere bezoeker die wel erg vreemde dingen laat gebeuren in het theater.

Help jij Kabouter Moespot en Pelle mee op deze spannende zoektocht?

Het park is tijdens deze dagen geopend van 10:00 tot 18:00 uur!

Komen Jullie ook ?