Kinderfeestje

Je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis vieren? Bij Pannenkoekenhoes de Waarbeek krijg je sprookjes, magie en pannenkoeken!  Er is hard gewerkt aan een volledige metamorfose van ons Pannenkoekenhoes met een vernieuwd a la carte menu en een interieur ideaal voor kinderfeestjes.  Over dit kinderfeestje zal er met vriendjes en vriendinnetjes nog lang nagepraat worden. Misschien komen jullie Kabouter Moespot of Kabouter Pelle ook nog wel tegen!

Een super kinderfeestje voor ieder kind

Begin de dag gezellig in het attractiepark met je vriendjes en vriendinnetjes en geniet van de 30 hippe en nostalgische attracties en een super leuke show met Twekky en Postbode Pelle! Na heerlijk genoten te hebben in het attractiepark kun je nog heerlijk eten van de pannenkoekenstapel in ons Pannenkoekenhoes. Hier mag je zelf je eigen pannenkoek versieren met verschillende soorten lekkere versiersels!

Met ons kinderfeestjes arrangement is het kinderfeestje tot in de puntjes geregeld. Kinderfeestje met pannenkoeken, attractiepark en indoor speelparadijs!

  • Entree pretpark

  • Kinderpannenkoeken die de kids zelf mogen versieren

  • Onbeperkt ranja voor de kids

  • Koffie of thee voor de begeleiders

  • Cadeautje voor de jarige

€ 14,95 p.p.

Te reserveren voor minimaal 6 kinderen en maximaal 2 volwassenen/begeleiders.

Pannenkoekenhoes De Waarbeek

Kinderfeestje in Twente? Je kan het Pannenkoekenhoes vinden tussen Hengelo en Enschede, direct naast het welbekende Attractiepark de Waarbeek. Wij organiseren kinderfeestjes met spelen, magie en pannenkoeken. Om te reserveren gebruik je onze reserveringsmodule of neem telefonisch contact met ons op via 074-8200250.