Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Kinderfeestje Twente

Ben je op zoek naar een tof idee voor je kinderfeestje in Twente? Daar komt ‘ie dan: vier je kinderfeestje in een attractiepark met dino’s! Bij pretpark De Waarbeek is hard gebouwd aan het nieuwe Dino World. Vanaf seizoen 2023 beleef je hier met je vriendjes en vriendinnetjes allerlei dino-avonturen. Er is een achtbaan met gevaarlijke raptures, dino-speurtocht en nog veel meer. En weet je wat nog mooier is? Iedereen kan gratis eten en drinken van het All-inclusive menu! Dat is nog eens gemakkelijk je kinderfeestje in Twente regelen. Reserveer nu je voordelige arrangement, dan zorgen wij dat de jarige zich ook écht jarig voelt.

All-inclusive pretpark

De Waarbeek is een all-inclusive pretpark. Dat betekent dat álle kinderen hier welkom zijn. Het betekent ook dat iedereen in het park gratis kan eten en drinken van het All-inclusive menu. Patat en snacks, belegde broodjes, drinken, ijs, het is er allemaal. Voor ouders/begeleiders is dat heel fijn, want die hoeven in het park niks meer te regelen. Als je wilt kan je tijdens je kinderfeestje in Twente toch gezellig samen eten. Geef dit bij binnenkomst in het restaurant aan en we reserveren een mooi plekje op het afgesproken tijdstip.

Er is er een jarig ….

Tijdens een kinderfeestje in Twente wil je dat iedereen het leuk heeft. Een iemand mag die dag extra verwend worden en dat is natuurlijk de jarige. Bij De Waarbeek zorgen we dat de jarige zich ook echt jarig voelt. We zetten hem of haar bij binnenkomst direct in het zonnetje met een cadeautje en wat lekkers. Vooruit, de rest van de groep krijgt ook wat lekkers. Als je Twekky of Postbode Pelle vertelt dat er een jarig is, zetten zij de jarige misschien wel extra in het zonnetje. Je weet maar nooit! Wat je wel zeker weet: tijdens je schoolreisje in Twente kom je een heleboel dino’s tegen!

Kinderfeestje in het dinopark

Dino World is een nieuw gedeelte in De Waarbeek dat helemaal in het teken staat van dino’s. De Waarbeek is nu het enige echte dinopark in Twente. Jouw kinderfeestje wordt te gek! Ontdek allerlei weetjes over de dino’s in de Dino Discovery en Postbode Pelle’s Theatershow. Ga met de hele groep op de foto met de baby-dino. Je vindt nog een baby-dino bij de achtbaan Rapture Adventure. Die wordt beschermd door mama rapture met scherpe tanden en gloeiende ogen. Daar kan je beter niet bij in de buurt komen! Bekomen van de schrik maak je het kinderfeestje in Twente compleet een rustige tocht in de Dino Express. Nou ja, rustig …. het treintje rijdt om een uitbarstende vulkaan!

Regel makkelijk en voordelig je kinderfeestje in Twente

We weten dat het een flinke rompslomp kan zijn om een kinderfeestje in Twente te organiseren. Bij dino-pretpark De Waarbeek maken we het je zo gemakkelijk én voordelig mogelijk. De All-inclusive formule geldt voor iedereen. Daarnaast hebben we buiten de schoolvakanties (regio Noord) een speciaal arrangement voor kinderfeestjes in Twente. Zien we jullie binnenkort in attractiepark De Waarbeek? Postbode Pelle, Twekky, de dino’s en alle vrolijke medewerkers zijn er klaar voor om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief