Woehoe! Bijna jarig? Kom je kinderfeestje bij ons vieren!

Je kinderfeestje in een pretpark vieren is wat ieder kind wel wil. Speciaal voor kinderfeestjes en verjaardagspartijtjes bieden wij twee compleet verzorgde arrangementen aan. Onze kinderfeest arrangementen zijn ideaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Met ons veelzijdige aanbod attracties is er voor elk kind wat wils. Zo zijn er in ons overzichtelijke park nieuwe hippe attracties te vinden, maar ook nostalgische attracties. Draai mee in de Zweefmolen, bots in de Botsauto’s en trotseer hoogte in ons Reuzenrad. Door de dag heen is er de mogelijkheid om onbeperkt ranja te bestellen. Begeleiders kunnen op het deels beschutte terras genieten van een kop koffie of thee waarbij de kinderen heerlijk onbezorgd kunnen spelen. Tussen het spelen door is er tijd om lekkere patatjes of ambachtelijke pannenkoeken te eten.

Kinderfeestjes zijn te boeken voor minimaal 6 kinderen en maximaal 2 volwassenen.

Parkeermunten kosten €3,95 per auto.

  • Entree pretpark

  • Patat + kindersnack

  • Onbeperkt ranja voor de kids

  • Koffie of thee voor de begeleiders

  • Cadeautje voor de jarige

vanaf: € 10,00 p.p.

  • Entree pretpark

  • Kinderpannenkoeken die de kids zelf mogen versieren

  • Onbeperkt ranja voor de kids

  • Koffie of thee voor de begeleiders

  • Cadeautje voor de jarige

€ 14,95 p.p.

KINDERFEESTJE ORGANISEREN

Kinderfeestje organiseren is toch elke keer weer een opgave, je probeert natuurlijk dat ieder kind het kinderfeestje leuk gaat vinden en ze er nog lang over na gaan praten. Een kinderfeestje organiseren is toch niet altijd zo eenvoudig en kan tijdrovend zijn, maar niet wanneer je het kinderfeestje bij ons organiseert! In ons pretpark is het altijd feest en kunnen de kinderen naar hartenlust zwieren en zwaaien met zijn allen.

Wij bieden diverse kinderfeestjes inclusief eten en drinken. Van lekkere snacks tot het zelf versieren van een pannenkoek in ons Pannenkoekenhoes. Terwijl de kinderen lekker spelen genieten de begeleiders van de spelende kinderen vanaf één van onze mooie zitplekken in de natuur met een kopje koffie of thee.

Voor het meest geslaagde kinderfeestje moeten jullie bij Attractiepark de Waarbeek zijn, graag tot snel!

Kinderfeestje in een pretpark

Kinderfeestje in een pretpark is iets waar wekenlang naar uit wordt gekeken. De kinderen kunnen in ons pretpark veilig rondlopen waar ze maar willen. Attractiepark de Waarbeek is overzichtelijk maar bomvol attracties, entertainment, speeltuinen enz..

Pretpark en Pannenkoeken

Van spelen krijg je honger, waarom dan niet een kinderfeestje in een pretpark én een pannenkoekenhuis. Dat de kinderen hun eigen pannenkoek mogen versieren en daarna opeten maakt het natuurlijk alleen nog maar leuker en spannender.