Woehoe! Bijna jarig? vier je kinderfeestje in een Attractiepark!

Je kinderfeestje in een pretpark vieren is toch wel de droom van ieder kind! Speciaal voor kinderfeestjes bieden wij een compleet verzorgd arrangement aan. Ons kinderfeest arrangement is ideaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Met ons veelzijdige aanbod attracties is er voor elk kind wat wils. Zo zijn er in ons overzichtelijke park moderne attracties en speeltoestellen te vinden, maar ook nostalgische attracties. Draai mee in de Zweefmolen, bots mee in de Botsauto’s en trotseer de hoogte in ons Reuzenrad.

Door de dag heen is er de mogelijkheid om onbeperkt ranja te bestellen. Begeleiders kunnen op ons terras genieten van een heerlijk kopje koffie of thee waarbij de kinderen onbezorgd kunnen spelen. Wanneer je ons All-in arrangement boekt krijgt iedereen een bandje waarmee je onbeperkt toegang hebt tot ons Familierestaurant met buffet en ranja/frisdranken en indoor speelparadijs.

  • Entree pretpark

  • Patat + kindersnack

  • Onbeperkt ranja voor de kids

  • Koffie of thee voor de begeleiders

  • Cadeautje voor de jarige

vanaf: € 10,00 p.p.

Twekky’s kids party is te boeken voor minimaal 6 kinderen en maximaal 2 volwassenen. Parkeermunten kosten €3,95 per auto.

  • Entree pretpark

  • Snackbuffet

  • Broodjes Buffet

  • Onbeperkt ranja en frisdrank

  • Cadeautje voor de jarige

vanaf: € 17,50 p.p.

Kinderen €17,50 & volwassenen €25,00. Dit arrangement is te boeken ongeacht aantal personen. Inclusief gratis parkeren.

KINDERFEESTJE ORGANISEREN

Een kinderfeestje organiseren is toch elke keer weer een opgave, je probeert natuurlijk dat ieder kind het kinderfeestje leuk gaat vinden en ze er nog lang over na gaat praten. Een kinderfeestje organiseren is toch niet altijd zo eenvoudig en kan tijdrovend zijn, maar niet wanneer je het kinderfeestje bij ons organiseert! In ons attractiepark is het altijd feest en kunnen de kinderen naar hartenlust zwieren en zwaaien.

Wij hebben speciaal voor jullie een arrangement samengesteld inclusief eten en drinken.

Terwijl de kinderen lekker spelen, kunnen de begeleiders van een heerlijk kopje koffie of thee genieten op één van onze terrassen.

Voor het meest geslaagde kinderfeestje moeten jullie bij de Waarbeek zijn!

Kinderfeestje in een pretpark

Een kinderfeestje vieren in een Attractiepark is iets waar wekenlang naar uit wordt gekeken. De kinderen kunnen in ons Attractiepark veilig rondlopen waar ze maar willen. Attractiepark de Waarbeek is overzichtelijk maar bomvol attracties, entertainment, speeltuinen enz..