Pretpark Overijssel rodelbaan

Het leukste kinderpretpark van Nederland!

Kom een dagje racen, vliegen, zweven en varen in het leukste kinderpretpark van Nederland! In De Waarbeek in Hengelo(Ov.) vind je een bijna 45 geweldige attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De Waarbeek bestaat al vanaf 1924 en is daarmee het oudste pretpark van Nederland. In het kinderpretpark is rekening gehouden met alle kinderen. Zo zijn er spannende attracties, maar ook rustige attracties.

Boek online en bespaar € 2,55 per kaartje!

Kinderpretpark met leuke attracties voor iedereen

In het kinderpretpark vind je leuke attracties. Wat dacht je van de Nautic Jet? Eerst word je omhoog getakeld en daarna vlieg je snel naar beneden om via de schans in het water terecht te komen! Of een rondje in onze Rodelbaan? Dit is de oudste stalen achtbaan van de wereld, waarin je snel van boven naar beneden en weer terug gaat. Durf jij deze spannende achtbaan aan? Maar ook als het liever wat rustiger aandoet, heb je in kinderpretpark De Waarbeek een superleuke dag. Peddel rustig in je bootje door de Venture River of bekijk het park van bovenaf in onze zweefbanen. Stap in de waterfietsen en vaar rustig over de grote vijver in het park.

Bekijk alle attracties van de Waarbeek!

Heb je honger of dorst gekregen van het spelen? Kom dan een lekker patatje halen bij de Snackbar of zoek lekker snoepjes uit bij de Suikerspin! Als je alle attracties in het kinderpretpark hebt gehad, dan kun je de dag afsluiten met heerlijke pannenkoeken in het Pannenkoekenhoes. Ook hier hoef je je niet te vervelen, want we hebben hier een grote indoor speeltuin!

De Waarbeek is het kinderpretpark in Overijssel! Geschikt voor alle leeftijden! Koop nu je kaartje direct online en profiteer van onze aanbiedingen!

Bestel snel je tickets!

Bestel online je tickets voor kinderpretpark de Waarbeek en bespaar je €2,55 per kaartje! In plaats van €12,50 aan de kassa betaal je via onze website maar €9,95.

Door het grote aantal leuke en afwisselende attracties is het kinderpretpark ook uitstekend geschikt voor schoolreisjes of kinderfeestjes. Bij allebei kun je kiezen voor speciale pakketten waardoor je feestje of schoolreisje nóg leuker wordt! Zien we je snel in ons kinderpretpark?

Bestel je ticket voordelig online!

Losse tickets bestellen | 2018
Tickets geldig voor het seizoen van 2018

Tickets kinderfeestje bestellen | 2018
Je kinderfeestje in de Waarbeek?

Groeptickets bestellen | 2018
Groeptickets zijn beschikbaar vanaf 18 personen