Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Kinderpretpark De Waarbeek

Zorgeloos all-inclusive genieten voor gezinnen, groepen en schoolklassen

Kom een dagje racen, vliegen, zweven en varen in het leukste kinderpretpark van Nederland! In De Waarbeek in Hengelo vind je geweldige attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Zo zijn er spannende attracties, maar ook rustige ritjes en rondvaarten. Verder zijn er in het weekend en in de vakanties regelmatig shows voor het hele gezin in het theater en zorgen parkmascotte Twekky en zijn vriendjes voor hilarische taferelen. Kinderpretpark De Waarbeek is dé bestemming voor schoolreisjes, groepsuitjes of een dagje uit met het gezin.

Wat maakt De Waarbeek een kinderpretpark?

We zeggen natuurlijk niet zomaar dat we een kinderpretpark zijn. De kindvriendelijkheid van ons pretpark hebben we altijd zeer belangrijk gevonden. Als de kinderen zich vermaken hebben de ouders en begeleiders ook een fijne dag. Het park is overzichtelijk opgezet, zodat men de kinderen ontspannen in de gaten kan houden. De attracties voldoen aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften en er zijn altijd oplettende parkmedewerkers aanwezig. Ook zijn de attracties zo samengesteld dat er voor iedere leeftijdsgroep genoeg te beleven is in dit kinderpretpark.

De attracties

In ons attractiepark voor kinderen hebben we aan iedere leeftijdsgroep gedacht. Bezoek gerust ons pretpark met jonge kinderen. Onder begeleiding kunnen ze gieren en brullen op een rondrit met de trein, in de Eendjesmolen of op een van de speelplaatsen. Waterfietsen, oldtimer-ritjes, de botsauto’s … het wordt al wat spannender! Dat is leuk voor de wat grotere kinderen in het pretpark. Dit attractiepark voor kinderen is zeker ook voor de bovenbouw. Een heuse spookhuisrit, achtbanen, de Nautic Jet, de Hully Gully: in De Waarbeek vind je volop actie en avontuur.

All-inclusive pretpark voor kinderen

Een dagje uit met de (klein)kinderen, een schoolreisje, een verjaardagsfeestje; het is altijd fijn om van tevoren te weten waar je aan toe bent. Bij kinderpretpark De Waarbeek is dat vooraf al duidelijk. De voordelige toegangsticket zijn namelijk All-inclusive. Dat betekent toegang tot het park en onbeperkt eten en drinken van het All-inclusive menu. Wat er op het menu staat, vraag je? Er zit vast en zeker iets voor je bij: belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. In dit pretpark beleven kinderen én ouders/begeleiders en zorgeloos dagje uit.

Kinderpretpark De Waarbeek: tickets bestellen

De voordelige all-inclusive tickets voor kinderpretpark De Waarbeek bestel je eenvoudig online in onze ticketshop. Kies tickets met of zonder datum of profiteer van speciale groepsprijzen voor bv. schoolreisjes en kinderfeestjes. Attracties voor alle leeftijden, entertainment, overzicht, voordelige toegang inclusief eten en drinken … Welkom in het leukste kinderpretpark van Nederland!

Schoolreisjes waarbeek