Pannenkoekenhuis2018-07-08T14:50:06+00:00

PANNENKOEKENHUIS de Waarbeek

All-in Pannenkoekenhuis in Hengelo

Bij ons all-inclusive Pannekoekenhuis in Hengelo kunt u zowel gezellig binnen zitten, of als het weer het toelaat, kunt u ook genieten onder onze overkapping aan de vijver. Als de kinderen nog energie over hebben, kunnen ze zich nog even lekker uitleven in ons indoor klimparadijs.

RESERVEER DIRECT
BEKIJK DE MENUKAART
“Vervelen is er niet bij, uitleven in het indoor speelparadijs of ik en Twekky komen aan je tafel.Met ons gratis dobbelspel kan je zelfs leuke extras winnen. Zien wij je in ons pannenkoekenhuis in Hengelo?”

 

CHEFKOK ROBERTO – PANNENKOEKENHOES

Facebook Reviews

Wij hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij vinden het erg leuk om op Facebook te zien dat dit gewaardeerd wordt. Heeft u een leuke tijd gehad en genoten van onze pannenkoeken? Laat een recensie achter op onze Facebook pagina.

FACEBOOK REVIEWS

Na een fijne dag in het pretpark samen met een vriendin en de kids genoten van de pannenkoeken. Heerlijk om hier te zijn. De medewerkers weten perfect hoe ze dit dagje uit tot een unieke belevenis kunnen maken!! En fijn dat de Twekky knuffel weer herenigd is met mijn dochter. Tot snel!

Nicole Klazen

Na de eerste x een slechte ervaring te hebben gehad moet ik nu toe geven dat het uitstekend is bevallen. Dankzij de eigenaar hebben we een heerlijke middag gehad met lekkere pannenkoeken, goeie service,en klant vriendelijk personeel. Onze buikjes zijn goed gevuld en de kinderen goed verwend We komen er zeker nog een xtje weer. Bedankt voor het aanbod en tot gauw.

Patrick Heinen

Wij waren met onze 2 kleindochters bij het pannekoekenhoes, wij werden hartelijk verwelkomt door het personeel, en naar ons gereserveerde tafeltje gebracht,  na dat wij de bestelling hadden gedaan mochten de meisjes eerst nog van de kok Roberto gebruik gaan maken van de de achtbaan,  en wat vonden ze dat geweldig, toen weer lekker warm naar binnen en lekker gaan smullen van onze pannenkoeken!!

Willie ter Heide

Wat een geweldig pannenkoekenhuis is dit! Heerlijke pannenkoeken en super vriendelijk personeel! Dankjewel “postbode Pelle” voor de geweldig leuke avond voor onze kinderen!

Richelle Bruns

Heerlijk gegeten en de service was top voor de kinderen is het een feest heerlijk spelen lekker eten en zelf het toetje mogen maken in de keuken.

Brenda Broekate-bril

Goede en snelle service! Chefkok Roberto kwam even kletsen en bestelling opnemen en binnen no-time stond het drinken op tafel. Genoten van de zon op het terras en heerlijke pannenkoek 

Nadia van beekum
NederlandsEnglishDeutsch