Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

PRAKTISCHE INFORMATIE

Als je een dag naar Attractiepark De Waarbeek gaat hoef je geen tassen ‘vol’ eten mee te nemen, de entree is namelijk inclusief onbeperkt belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade èn waterijs! Handig toch? Dat je niet steeds je portemonnee hoeft te pakken.

Kortingsbon

Kortingsbonnen zijn alleen geldig op de reguliere entreeprijs aan de kassa, een combinatie van kortingen is niet mogelijk.

Online tickets

Online tickets zijn met korting te koop via onze website.
Online tickets dien je bij voorkeur uit te printen en mee te brengen bij je bezoek.
Ook is het mogelijk ze te tonen op je mobiele telefoon.
Let op: maak GEEN foto van het ticket op het beeldscherm, dat is niet scanbaar!

Keuken (allergenen, dieet, vegetarisch etc.)

 • Er is een medewerker aanwezig m.b.t. diëten. Standaard hebben we glutenvrije snacks, deze worden op een aparte plek in de keuken bereid.
 • Dient u rekening te houden met een allergie? Raadpleeg dan altijd nog even de actuele qr code in het park tijdens uw bezoek en bespreek de allergie met een keukenmedewerker. Ook kunt u hier de allergenenkaart vinden
 • We serveren het gehele seizoen vegetarische soep.
 • Een klein deel van ons assortiment is varkensvlees vrij, vraag eventueel onze medewerkers zodat je de juiste keuze maakt bij het buffet.

Roken
Als u wilt roken kan dit alleen in de aangegeven rookzone en buiten het park.

Honden/ huisdieren
Honden en andere huisdieren zijn helaas niet toegestaan, m.u.v. geleidehond (herkenbaar aan ‘hulphonddekje).

Autisme
Attractiepark De Waarbeek is een autismevriendelijk park, wanneer je je autipas aan ons ons laat zien mag je via de uitgang (met één begeleider) gebruik maken van onze attracties.

Verdere praktische informatie:
Het is niet toegestaan drink- en etenswaren uit ons aanbod mee te nemen buiten het park. Het kan voorkomen dat u bij het verlaten van het park verzocht wordt de inhoud van uw tas te laten zien.

 • Baby verschoningsruimte is aanwezig.
 • Invalidentoilet aanwezig.
 • E.H.B.O. ruimte aanwezig.
 • Kinderstoelen aanwezig.
 • Magnetron voor het opwarmen van babyvoeding aanwezig bij de snackbar.
 • Betalingsmogelijkheden kassa: contant, pin, contactloos.
 • Waar wij de term begeleiding gebruiken, dan is dit altijd een volwassene (18+)

Lengte attracties
Bij Attractiepark De Waarbeek wordt bij elke attractie duidelijk aangegeven vanaf welke lengte kinderen met- of zonder begeleiding de attractie mogen betreden. Het pretpark heeft veiligheid zeer hoog in het vaandel en zal hier dus goed (en streng) op toezien.

Rustige dagen
Op minder drukke dagen kan het voorkomen dat een medewerk(st)er 2 attracties bedient, wij vragen hiervoor uw begrip. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit bij de betreffende attractie aangegeven. (De extra wachttijd is hierdoor minimaal)

Veiligheid
Voor ieders veiligheid kan het voorkomen dat er door een storing of reparatie een attractie van Attractiepark De Waarbeek tijdelijk wordt stilgezet. Wij vragen hiervoor uw begrip en kunnen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. U kunt in dit voorkomend geval geen aanspraak maken op restitutie of andere compensatie.

Website
Attractiepark De Waarbeek besteedt veel tijd en aandacht aan het actueel houden van de site. Desondanks kan het voorkomen dat er informatie gegeven wordt die intussen niet meer van toepassing is, wij doen uiteraard ons uiterste best om dit te voorkomen maar mocht u iets opvallen wilt u ons hiervan dan op de hoogte brengen. Voor eventuele foutieve vermeldingen op de website kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden. Attractiepark De Waarbeek is niet verantwoordelijk voor informatie op andere sites die betrekking hebben op Attractiepark De Waarbeek.

Openingstijden

Onze openingstijden staan hier. Openingstijden

Bereikbaarheid
Attractiepark De Waarbeek: kijk op onze routeplanner.

Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief