Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Pretpark Enschede

Tussen Hengelo en Enschede ligt pretpark De Waarbeek, hét kinderpretpark van Twente en de wijde omtrek. Het all-inclusive pretpark bestaat bijna 100 jaar en is inmiddels getransformeerd tot een waar attractiepark. All-in pretpark De Waarbeek heeft door de jaren heen een grote variëteit aan attracties erbij gekregen, zoals: de Botsauto’s, de Hully Gully,  de Bungee en de Twister. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en de Spoortrein. En het attractieaanbod blijft uitbreiden! Bestel nu je tickets voor De Waarbeek, het leukste pretpark in de omgeving van Enschede.

Unieke all-inclusive formule

Heb je zin om een dagje all inclusive te draaien, zwaaien, eten en drinken vlakbij Enschede?

Bij Pretpark De Waarbeek bieden we een unieke all-in pretparkformule. In het park kun je onbeperkt gebruik maken van de attracties en het eten en drinken. Zo kun je genieten van alle attracties en speeltoestellen, maar ook smikkelen van onbeperkt belegde broodjes, patat, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. Je weet van te voren wat je kwijt bent voor de dag en de portemonnee hoeft niet weer getrokken te worden. Wil je toch graag wat extra’s? In onze souvenirwinkel verkopen we frisdrank, snoep, speelgoed en merchandise van onze mascottes. Voordelig, simpelweg genieten inclusief spelen, eten en drinken. En dat vlakbij je woonplaats Enschede! Pretpark De Waarbeek heet je graag welkom

Hét kinderpretpark nabij Enschede

Trek je er graag op uit met kinderen in de omgeving van Enschede? Pretpark De Waarbeek is een echt kinderpretpark. Het terrein is overzichtelijk, zodat (groot)ouders en begeleiders de kids goed in de gaten kunnen houden. Ondertussen drinken zij rustig een kopje koffie of thee van het all-inclusive menu. Wil je met een groep zoals een schoolreisje, familiedag, groepsuitje of kinderfeestje ons attractiepark nabij Enschede komen bezoeken? Wij hebben aantrekkelijke en voordelige aanbiedingen voor je samengesteld! All-in pretpark De Waarbeek is de ideale locatie voor het gezelligste groepsuitje, door de overzichtelijkheid van het park en het veelzijdige attractie-aanbod.

Bomvol attracties voor alle leeftijden

Als je een pretpark in de omgeving van Enschede bezoekt, dan let je natuurlijk ook op de attracties die er zijn. Bij De Waarbeek verveel je je geen moment, want het park zit werkelijk bomvol attracties, entertainment, speeltuinen enz. Voor iedere leeftijdsgroep is er meer dan genoeg te doen voor een hele dag pretparkplezier. Bekijk hier het hele attractie-aanbod, we geven je vast een indruk van alle toffe rides in ons pretpark vlakbij Enschede:

  • DinoWorld een wereld vol dinosaurussen waar je oog in oog mee komt te staan. En ga in de 3e achtbaan van het park de raptor!
  • De Haunted House is een spookhuisrit voor kinderen met stalen zenuwen. Neem je grote broer/zus of vriend(in) mee want dit wordt griezelen!
  • De achtbanen Rupsje Mae en Rodelbaan zijn echte thrill rides voor kinderen en volwassenen. Check wel even vanaf welke lengte je erin mag en of je begeleiding mee moet nemen.
  • Hou je van draaien en zwaaien? Dan moet je zeker eens in de Zweefmolen, Twister en/of de Hully Gully (om er maar een paar te noemen)!
  • Denk je nou: dat kan harder!? Geen probleem, voor actie en avontuur zit je goed in dit pretpark vlakbij Enschede. Laat je wegschieten in de Nautic Jet. Als je nog niet wit bent weggetrokken dan zorgt Theodorus de Vampier daar wel voor. Hou je het all-inclusive menu wel binnen?!
  • Waterfietsen, bootjes, rondritjes in de Oldtimers en de Spoortrein; ook voor het hele gezin en de allerkleinsten is er genoeg te doen.

Naast attracties hebben we een echte game hall, een heus theater en zorgen onze parkmascottes voor de meest hilarische taferelen. Wist je trouwens dat we ook regelmatig evenementen hebben, zoals het Food Circus en Happy Halloween? Dit pretpark nabij Enschede biedt eigenlijk te veel attracties en vertier om op te noemen. Kom gewoon een dagje langs en beleef het zelf!

All-in pretpark nabij Enschede: koop nu je tickets

Pretpark De Waarbeek is ieder seizoen geopend van april t/m oktober. Je vindt ons pretpark tussen Enschede en Hengelo aan de Twekkelerweg. Tickets zijn online te bestellen en verkrijgbaar aan de kassa. Voor vragen en verzoeken kan je altijd contact met ons opnemen. We hopen je snel te mogen verwelkomen, hier vlakbij Enschede in pretpark De Waarbeek!

Schoolreisjes waarbeek