Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Halloween bij pretpark De Waarbeek

Waar normaal de poorten om 17:00 uur sluiten, wordt De Waarbeek op vier data in oktober omgetoverd tot een echt Halloween-pretpark tijdens de Lost in the Park-avonden. Als de schemering zijn intrede doet, komen de griezeligste figuren uit hun schuilplaats. En niet alleen in het toch al enge spookhuis Huyze Pelle ligt de schrik van je leven op de loer … In het exclusieve Halloween-spookhuis Lost in the Movies, in het doolhof Horror Maze, waar dan ook in het park: nergens ben je veilig vanavond. Bestel snel tickets voor hét all-inclusive Halloween-pretpark, als je durft!

Let op: leeftijd vanaf 12 jaar.

Beleef Halloween in het pretpark!

Kan jij ieder jaar weer niet wáchten tot het weer oktober is? De maand van horrorfilms, griezelfeesten en verkleedpartijen, de maand van Halloween! Bij attractiepark De Waarbeek kan je een onvergetelijke avond vol spanning en schrik beleven tijdens Lost in the Park. Een huiveringwekkende sfeer, angstaanjagende horror-ervaringen, spannende attracties en de engste horrorfiguren die je ooit hebt gezien in een pretpark: dat is Halloween bij De Waarbeek! En het wordt nog beter: jouw ticket is all-inclusive. Tussen het griezelen door kan je de hele avond friet, limonade, koffie, thee en snacks pakken.

Angstaanjagende horror-ervaringen

Speciaal voor Lost in the Park hebben we een aantal speciale horror-ervaringen ontwikkeld, die je tijdens Halloween in attractiepark De Waarbeek kunt beleven.


Spookhuizen

Tijdens Halloween kun je in ons pretpark maar liefst twee spookhuizen bezoeken.

In spookhuis Huyze Pelle 2.0, de extra enge versie van ons bekende spookhuis, beleef je een enge reis door duistere gangen, spookachtige kamers en mysteries, terwijl de bewoners je de stuipen op het lijf jagen. Eenmaal bekomen van de schrik besluit je een horrorfilm te gaan kijken. Net te laat besef je dat Lost in the Movies ook een spookhuis is, waarin jij onderdeel bent van het script ….

Horror-doolhof

Lost in the Park. Het kan je tijdens Halloween bij pretpark De Waarbeek letterlijk overkomen. In de Horror Maze vind je alleen de uitgang als je niet in paniek raakt. Maar ja, zie maar eens rustig te blijven terwijl de Hill Billy’s je kennis laten maken met je grootste angsten ….

Selfies met monsters en spoken

De horrorfiguren in ons Halloween-pretpark zijn zo eng en overtuigend, dat je bijna zou vergeten dat het acteurs zijn. Gelukkig hebben ze geen sterallures, want ze zijn altijd in voor een meet & greet met fotomoment. Leg jouw herinnering aan Halloween in het attractiepark vast en ga op de foto met een vampier, monster of ander eng figuur. We zijn benieuwd naar alle foto’s die we straks op social media vinden onder #LostinthePark!

Reserveer nu voor Halloween in het pretpark

Lost in the Park – Lost in the park – Halloween in het pretpark De Waarbeek vindt plaats op zaterdag 14 oktober, zaterdag 21 oktober, woensdag 25 oktober en zaterdag 28 oktober, van 17:00 uur tot 21:00 uur. Omdat Halloween in ons attractiepark niet een beetje eng is, maar werkelijk waar angstaanjagend, is de minimumleeftijd op deze avonden 12 jaar. Voor degenen onder de 15 jaar is het verplicht om minstens één begeleider van 18 jaar of ouder in de groep te hebben. Reserveer nu je tickets, want op = op!