Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Pretpark Nederland

Met je gezin naar een echt familiepretpark in Nederland? Bij De Waarbeek in Hengelo beleef je een fantastisch dagje uit. Ons all-inclusive concept is uniek voor een pretpark in Nederland. De tickets geven de hele dag toegang tot het park en onbeperkt eten en drinken*. Tientallen attracties bieden volop actie, avontuur en speelplezier. Het terrein van De Waarbeek is compact en overzichtelijk, zodat (groot)ouders en begeleiders de jonge avonturiers goed in de gaten kunnen houden. Dat is zorgeloos genieten voor jong en oud! Bestel nu je all-inclusive tickets of lees hieronder meer over dit pretpark in Nederland.

* Lees verderop meer over ons All-inclusive concept

All-inclusive tickets voor het pretpark in Nederland

Naast een aantal nieuwe attracties hebben we het All-inclusive concept geïntroduceerd. Bezoekers van ons pretpark in Nederland krijgen voor één voordelige totaalprijs toegang tot het park en onbeperkt eten en drinken van het all-inclusive menu. Het all-inclusive menu bevat broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en ijs. Daarnaast is er allerlei eten en drinken verkrijgbaar in het park.

Geopend van april t/m oktober

Ons pretpark in Nederland is vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot aan de herfst geopend. Ieder jaar vind je het nieuwe schema bij de openingstijden. Over zonnestralen gesproken: ook in hete zomervakanties is het goed vertoeven in De Waarbeek. Door en langs het hele park staan bomen. Vele attracties staan in de schaduw en er is altijd wel een plekje om te schuilen. 

Tickets online bestellen

Kom je binnenkort met je gezin of groep ons pretpark in Nederland beleven? Bestel je tickets online. Zo ben je alvast verzekerd van toegang, eten en drinken. Houd wel rekening met eventuele parkeerkosten. Daarnaast zijn er diverse souvenirs en versnaperingen verkrijgbaar in het park. Kinderen t/m 2 jaar krijgen gratis toegang!

Schoolreisjes en kinderfeestjes

Een groepsuitje naar een pretpark, vlak over de grens in Nederland? Ook voor een schoolreisje en een kinderfeestje is De Waarbeek Hengelo een fijne plek! Voor groepen kinderen is dit misschien wel het leukste pretpark in Nederland. Groepen vanaf 20 personen krijgen groepskorting op de all-in formule, zodat je alles in één keer voordelig kunt regelen. Kom ontspannen met de klas op een schoolexcursie of geniet van een onvergetelijk(e) kinderfeestje of familiedag.

Kinderfeestje

Waar is dit pretpark in Nederland?

De Waarbeek ligt in Hengelo, vlak over de grens in Nederland nabij de A1. De reistijden vanaf Oldenzaal, Almelo, Enschede zijn ongeveer 15 minuten. Vanuit de andere grotere steden in onze regio (Apeldoorn, Arnhem, Zwolle) ben je hier in ongeveer 45 min. Kom je milieubewust en sportief op de fiets? Wij hebben voldoende opbergruimte voor fietsen. Met bijvoorbeeld een OV-fiets of de bus zijn we tevens gemakkelijk te bereiken vanaf het NS-station in Hengelo. Raadpleeg een Nederlandse OV-app voor het reisschema.

Goed bereikbaar vanuit Duitsland

Ook vanuit Duitsland is ons pretpark in Nederland heel goed te bereiken. Vanaf Münster rij je hier in een kleine 50 min naartoe, vanaf Gronau in 20 en vanaf Nordhorn ben je hier in een kwartier. Ook zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden in de buurt van ons park.

Pretpark aan de Nederlandse grens

Familiepretpark De Waarbeek vind je in het grensgebied met Nederland, precies op de lijn tussen Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen. Ons pretpark in Hengelo bevindt zich in de prachtige streek Twente, waar anno nu nog steeds een Nedersaksisch dialect wordt gesproken. Hoe dan ook: op een half uurtje rijden van Gronau en Bad Bentheim vind je hier de tofste attracties.

Bezoek ons pretpark in Holland

Breng een dagje door in het mooiste kinderpretpark van Nederland! In De Waarbeek in Hengelo (NL) vind je veel leuke attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Alle kinderen komen aan bod in het kinderpretpark. Er zijn spannende attracties, maar ook rustige attracties. Zowel de nieuwste rides als attracties uit het verleden voldoen aan de laatste veiligheidseisen. De Waarbeek is een waar speelparadijs voor kinderen. Hier beleven zij samen met hun ouders, opa’s en oma’s of begeleiders een fantastisch dagje uit!

Onze attracties

Nog heel even en dan vieren we het 100-jarig bestaan van De Waarbeek, het oudste pretpark van Nederland. In 1924 opende hier ‘Theehuis De Waarbeek’. Als een van de eerste grote attracties werd in 1930 de Rodelbaan gebouwd. Deze stalen achtbaan is nog steeds in gebruik. In de loop der jaren kreeg ons pretpark in Nederland er meer en meer moderne attracties bij, voor zowel de oudere kinderen als de allerkleinsten. Hiermee is De Waarbeek hét pretpark voor peuters in Nederland, maar ook voor kleuters en grotere jongens en meiden. Jong en oud kan in dit pretpark in Nederland terecht voor:

Actie & Avontuur

Draai en zwaai, voel de snelheid in je buik. Pretpark De Waarbeek in Nederland zit bomvol actie en avontuur. Leef je uit in de Botsauto’s, de Hully Gully, en de Twister. Pak de achtbanen Rupsje Mae en de Rodelbaan en laat je lanceren in de Nautic Jet. 

Griezelige rit door het spookhuis

In 2022 openden we een ware darkride in ons pretpark in Nederland: spookhuis Huyze Pelle. Hier vinden jullie de tijdmachine van Postbode Pelle, die jullie tijdens de rit langs de meest griezelige uithoeken van het spookhuis leidt. Durf je het aan?

Voor het hele gezin

Tijdens het dagje uit is het leuk om samen plezier te maken. In De Waarbeek is er van alles te doen voor het hele gezin. Rij het park rond in de spoortrein, maak een vaartocht met waterfietsen of neem het tegen elkaar op in de game hall. Vermaak je samen met je (klein)kinderen, ouders, broers en zussen in hét familiepretpark van Nederland. Daarnaast zijn veel van onze stoere attracties toegankelijk voor kinderen (begeleiding kan verplicht zijn).

Voor de allerkleinsten

Met kleine kinderen een pretpark in Nederland bezoeken? In De Waarbeek kunnen ook de allerkleinsten een leuke dag beleven. We hebben hier diverse speelplaatsen en -toestellen zoals het Speelschip, de Kabouterspeelplaats en de Springbuik. Speciale kinder-attracties als de Pompoencarrousel, de Eendcarrousel en de grote trein maken de ervaring compleet.

Entertainment en thema’s

Het park wordt nog leuker met de live-evenementen in de weekenden en schoolvakanties, bestaande uit een spannende avonturenshow, vriendje Twekky en zijn vele vrienden bij de attracties. Daarnaast houden we van themafeesten. Zo stond ons pretpark in Nederland onlangs helemaal in het teken van Halloween.

Waarbeek oudste achtbaan van NL
Waarbeek spookhuis
Waarbeek zweefmolen
Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Waarbeek all inclusive pretpark