Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Schoolreisje Nederland

Organiseer je een schoolreisje in Nederland? Kom naar pretpark De Waarbeek. Voor een voordelige all-inclusive prijs genieten de leerlingen en begeleiders de hele dag van de tofste attracties, inclusief eten en drinken. Dankzij de compacte opzet van het park houd je gemakkelijk overzicht op de groep. De Waarbeek ligt vlakbij de Duits-Nederlandse grens, ideaal voor schoolreisjes vanuit binnen- en buitenland. Lees meer over het park, onze attracties en het all-inclusive concept, of reserveer direct voor een beschikbare datum naar keuze.

Hét pretpark voor basisschool schoolreisjes in Nederland

Ben je op zoek naar een geschikt schoolreis-pretpark in Nederland voor jouw basisschool, dan let je op een aantal factoren. Je checkt bijvoorbeeld hoe het zit met de veiligheid. Alle attracties in De Waarbeek voldoen aan de nieuwste veiligheidseisen en er zijn altijd ervaren medewerkers aanwezig die een oogje in het zeil houden. Ook wil je de leerlingen zelf in de gaten kunnen houden. Dankzij de compacte opzet van het park is dat zeer goed te doen. Natuurlijk let je ook op de prijs; bij De Waarbeek geven we groepskorting op de toch al voordelige all-inclusive tickets. Jullie schoolreis naar ons pretpark in Nederland is leuk, voordelig en veilig. En de leerlingen? Die genieten van een dag vol actie, plezier en vermaak.

Geweldig uitje voor alle basisschoolklassen

Basisschoolkinderen beleven bij De Waarbeek het leukste schoolreisje in Nederland. In het park staan vele attracties voor kinderen van 3 – 12 jaar. Met diverse speelplaatsen, rondritjes, draai- en zwaai-attracties en thrill rides is er voor iedere basisschool en leeftijdsgroep genoeg te beleven.

Attracties voor de allerkleinsten

De jongste groepen vermaken zich op de Kabouterspeelplaats, het Speelschip en de Springbuik. In de weekenden en schoolvakanties is er elke dag een interactieve kindershow in het vernieuwde theater. Ook zijn er diverse attracties waar zij onder begeleiding van een volwassene in mogen zoals het Carroussel, de Eendjesmolen en de Pompoentjes.

Attracties voor iets grotere kinderen

Het is natuurlijk superleuk voor kinderen om tijdens hun schoolreis in Nederland in de wat stoerdere attracties te mogen. Diverse attracties zijn onder begeleiding van een volwassene toegankelijk voor kinderen vanaf 90 á 100 cm. De achtbanen Rupsje Mae en de Rodelbaan, de spannende Rocking Roger en Theodorus de Vampier, de Twister, botsauto’s; er is voor de grotere kinderen genoeg avontuur voor wel drie schoolreisjes in Nederland.

Actie & avontuur voor de grootste kinderen

In de bovenbouwklassen willen de meeste kinderen actie en avontuur tijdens hun pretpark-schoolreisje in Nederland. Dat zullen zij zeker vinden bij De Waarbeek. De Nautic Jet lanceert ze in een bootje op het water, de Hully Gully laat ze G-krachten ervaren en in het Haunted House “Huyze Pelle” wordt ze de stuipen op het lijf gejaagd. Wie durft?!

Waarbeek oudste achtbaan van NL

Voordelig schoolreisje voor basisscholen in Nederland: all-inclusive toegang

Boek je in ons pretpark een schoolreisje in Nederland, dan regel je in één keer alles voor de hele dag. Bij de All-inclusive toegangstickets zijn eten en drinken inbegrepen. Je hoeft dus niet in de weer met lunchpakketjes of de knip te trekken voor hongerige leerlingen. Het All-inclusive menu is de hele dag beschikbaar en bevat broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en ijs. Bovendien biedt het park vele schaduwrijke zit- en sta plekken om even rustig bij te komen met wat lekkers. Het schoolbestuur zal in z’n nopjes zijn met de kosten die je bespaart op het schoolreisje in Nederland.

Nu een schoolreisje in Nederland boeken

Bij De Waarbeek verwelkomen we regelmatig grote groepen voor kinderfeestjes en schoolreisjes in Nederland. Reserveer je tickets om er zeker van te zijn dat er op de gewenste datum genoeg plek is in het park. Bij voorkeur betaal je aan de kassa contant of met de pin, voor betaling op factuur rekenen we administratiekosten (zie voorgaande link voor meer informatie). Boek nu het leukste schoolreisje aan de Nederlandse grens bij De Waarbeek.

Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Waarbeek all inclusive pretpark