Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek openingstijden
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek openingstijden

All- inclusieve Schoolreisje bij Attractiepark de Waarbeek!

Leukste schoolreis van Twente

De voordelige schoolreisprijs (voor basisscholen) is inclusief belegde broodjes, verse dagsoep, frites, snacks, koffie, thee, limonade èn waterijs!

Vanaf april is het voordeligste pretpark van Overijssel weer geopend. Wij bieden dit seizoen wederom het leukste schoolreisje tegen de scherpste prijs,

We hebben geen annuleringsvoorwaarden; annuleren is altijd kosteloos en kan tot op de dag voor aankomst.

€11,00 p.p. All-Inclusive* (Attractiepark, eten en drinken)

Bezoek ons pretpark en kom draaien in de zweefmolen, gillen in de rodelbaan en genieten van een super toffe show, met Postbode Pelle en Twekky, in ons vernieuwde theater. Met ons veelzijdige attractie aanbod en speeltoestellen is er in ons pretpark genoeg te beleven voor een hele dag plezier en tussendoor kunnen jullie even uitrusten op onze terrassen (overdekt, deels beschut en buiten).

De voordelige schoolreisprijs (voor basisscholen) is inclusief belegde broodjes, patat, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade èn waterijs!

Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor kinderen van de basisschool dus.

Gezamenlijk eten?
Vinden jullie het gezellig om met de hele klas gezamenlijk te eten? Uiteraard ook geen enkel probleem. Spreek dit na binnenkomst even door met de kok en hij zorgt ervoor dat jullie ‘bestelling’ op het afgesproken tijdstip klaar staat.

Dieet, allergie
Zijn er kinderen (of begeleiding) die zich aan een dieet moeten houden? Geen probleem! Als de begeleiding na binnenkomst aan de kok doorgeeft dat er ook vegetarisch of gluten-/ pinda vrij gegeten wordt, dan bereidt hij een lekker alternatief. Zijn er andere (weinig voorkomende) diëten, dan ontvangen we hier graag vooraf een bericht over (ca. een week voor het schoolreisje).

In de afgelopen 99 jaar zijn vele scholen jullie al voor gegaan en hebben een geweldige dag beleefd in ons pretpark!

Attractiepark de Waarbeek een vertrouwde plek voor een dag vol plezier! Het leukste schoolreisje voor kids van 3 tot 12 jaar.

Reserveer hiernaast op de pagina het gaafste schoolreisje van 2023!

Hulp nodig bij het regelen van het schoolreisje? Wij kunnen u helpen met diverse aanbieders van touringcars om veilig van en naar de Waarbeek te komen.

Betaling geschiedt aan de kassa contant of met de pin, bij betaling per factuur brengen wij € 10,- administratiekosten in rekening.

Gratis parkeren voor schoolreizen.

Komen jullie met de bus? Dan heeft de buschauffeur gratis entree en het parkeren van de bus is gratis.

Meer informatie nodig over het organiseren van een perfecte schoolreis? Kijk dan eens hier. 
Organiseer je geen schoolreis, maar ga je wel met een groep op reis? Kijk dan op onze groepspagina. 

* Niet geldig op zaterdag, zondag of feestdagen/vakantiedagen.

Reserveerformulier

Schoolreisje

De prijzen in dit formulier gelden alleen voor scholen, en niet in het weekend, op feestdagen of vakantiedagen.

Contactpersoon(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs: 11,00 €
Prijs: 11,00 €
Betaalwijze
DD dash MM dash JJJJ
Let op: zonder eventuele administratie kosten van €10,- als u op factuur betaald.
Naam voor factuur(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Begeleiding

Naast de begeleiding die nodig is in sommige attracties, vragen we jullie ook rekening te houden met de begeleiding in het attractiepark zelf. Bij binnenkomst krijgen jullie de volgende park regels overhandigd. Waarbeek schoolreisje regels.

Eten en drinken

We hebben een all-inclusive concept waar je gebruik van kunt maken. Om drukte en verspilling te voorkomen krijgen jullie een lijst die je moet invullen en bij de snackbar moet inleveren voor de gezamenlijke lunch.

Attracties

Elke attractie heeft andere regels, onze medewerkers zorgen dat deze worden gehandhaaft in het park. Op onze pagina attracties kun je deze specifieke eisen ook terug zien.