Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Speeltuin Hengelo

De speeltuin in de wijk of op het schoolplein is leuk, maar soms mag het ietsje meer zijn. Voor de hele dag speelplezier zoek je een toffe speeltuin in Hengelo. Welkom bij De Waarbeek! Dit kinderpretpark biedt vermaak voor alle leeftijden. Op de speelplaatsen staan de leukste speeltoestellen en er zijn vele attracties en rondritjes waar de allerkleinsten ook in mogen. Neem ook gerust wat grotere kinderen mee. Voor hen zit het park boordevol actie en avontuur. Dagje speeltuin in Hengelo? Kom naar De Waarbeek!

Groepsuitjes naar de speeltuin

Wat is er leuker op een schoolreisje, kinderfeestje of familiefeestje dan de hele dag in de speeltuin in Hengelo te kunnen spelen? Nou, wat dacht je van een bezoek aan hét kinderpretpark van Twente en omstreken? Kinderen van alle leeftijden, van kleuters tot 13-jarigen, beleven hier het leukste groepsuitje. Niet alleen vanwege de vele speeltoestellen en attracties, maar zeker ook vanwege de kindvriendelijkheid van park en personeel.

Voor groepen vanaf 20 kinderen hanteren we speciale kortingen. Bekijk deze pagina en reserveer direct je schoolreisje, kinderfeestje of familie-uitje.

Kinderpretpark met speelplaatsen

Toen je een speeltuin in Hengelo zocht, had je verwacht uit te komen bij een pretpark? Toch zal je interesse gewekt worden, want kinderpretpark De Waarbeek in Hengelo is een ware speeltuin waar kleine kinderen zich de hele dag kunnen uitleven. De overzichtelijkheid van het terrein, het ervaren oogje in het zeil, attracties en entertainment; alles maakt van De Waarbeek veel méér dan een speeltuin in Hengelo.

Wat is er zoal te doen voor kinderen in dit pretpark?

Zoals je van een speeltuin in Hengelo mag verwachten is er in De Waarbeek genoeg te klimmen, klauteren en ravotten. We hebben het Speelschip, het houten speeltoestel waar kinderen heerlijk piraatje kunnen spelen. We noemen de Kabouterspeelplaats, waar de kleintjes naar hartelust kunnen glijden, en de Springbuik waar … de naam zegt het al. Maar dat is nog lang niet alles. Neem de kinderen mee in een waterfiets, op een rondritje in de Oldtimers of rijd het park rond in de Spoortrein. En dan hebben we het nog niet eens over de vele attracties gehad waar kinderen al dan niet onder begeleiding in mogen. Dit wordt het meest complete dagje speeltuin in Hengelo ooit.

All-inclusive: voordelig spelen, eten en drinken

Bij De Waarbeek kan je spelen, eten en drinken voor één voordelige prijs. Dit is een unieke formule onder de speeltuinen in hengelo. Bezoekers kunnen de hele dag gebruik maken van het All-inclusive menu met belegde broodjes, snacks, fruit, warme en koude drankjes en ijs. (Groot)ouders en begeleiders kunnen zo extra ontspannen, want het eten is al geregeld.

Dagje speeltuin in Hengelo? Bestel je all-inclusive tickets

Pretpark De Waarbeek is een outdoor speeltuin in Hengelo. We zijn geopend van april t/m oktober (de precieze data hangen van het weer af). Onze tickets zijn altijd inclusief spelen, eten en drinken. Bestel je tickets online in onze ticketshop of ter plekke aan de kassa. Hoe dan ook, bij De Waarbeek beleef je een zorgeloos dagje speeltuin in Hengelo.