Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Speeltuin Twente

Denk je eraan om met de (klein)kinderen een speeltuin Twente te bezoeken? Dan denk je aan De Waarbeek! Dit kindvriendelijke pretpark in Hengelo is dé plek om te genieten van diverse speelplaatsen voor kleine kinderen, attracties voor alle leeftijden en nog veel meer. Met ons All-inclusive ticket kan iedereen onbeperkt eten en drinken van het All-inclusive menu. Dat is pas een ontspannen dagje uit naar een speeltuin in Twente!

Buitenspeeltuin nabij Enschede

Op zoek naar een buitenspeeltuin nabij Enschede? Wat dacht je van een pretpark, dinopark en speeltuin in één? De Waarbeek biedt het allemaal. Ons park is overzichtelijk opgezet en er zijn diverse speelplaatsen zoals het Speelschip, de Springbuik en de Kabouterspeelplaats. Hier kunnen kinderen zelfstandig (onder jouw toeziend oog) klimmen, glijden, springen en kruipen. Terwijl de kleinsten zich uitleven in dé speeltuin van Twente, kunnen de iets grotere kinderen zich uitleven in de vele attracties.

Attracties voor kinderen van alle leeftijden

Bij De Waarbeek hebben we vele attracties die geschikt zijn voor kleine en/of grotere kinderen. Wat dacht je van de nieuwe attractie Jumping Twekky, waar je plaatsneemt in een stoere auto die tijdens het draaien van de attractie op en neer “jumpt”? Verken het park over het water in de indianenbootjes van Venture River, maak een rondrit met de Oldtimers of geniet van een spannende rit in Theodorus de Vampier. Dat is toch veel leuker dan een gewone speeltuin in Twente? Maar het wordt nóg leuker. Voor de durfals hebben we de achtbanen Rupsje Mae en Rodelbaan en schuin ronddraaiende carrousel Hully Gully. En voor een prachtige afsluiting van de dag kun je een bezoek brengen aan onze souvenirwinkel, waar je leuke herinneringen aan De Waarbeek kunt kopen.

Dinopark in Twente

Jouw speeltuin in Twente staat in het teken van dino’s! Beleef een unieke ervaring in Dino World, het nieuwste themagebied bij De Waarbeek. Hier maak je een spectaculaire treinrit met de DinoExpress langs een vulkaan die op uitbarsten staat, een leerzame en interactieve ontdekkingstocht langs verschillende soorten levensechte dino’s in de Dino Discovery en een spannende achtbaanrit in de Raptor Adventure. De Waarbeek is trots om zichzelf een echt dinopark in Twente te noemen!

All-inclusive speeltuin in Twente

Bij De Waarbeek hoef je je geen zorgen te maken over het eten en drinken. Ons all-inclusive ticket is inclusief onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. En dat allemaal voor één prijs! Zoek je specifiek een speeltuin Twente met terras? Dan is De Waarbeek de plek om te zijn. Wij hebben diverse snacks en dranken verkrijgbaar en er zijn terrasjes en picknictafels waar je lekker kunt zitten. Geniet van ons terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Voordelige speeltuin in Twente

Als je op zoek bent naar een leuke en gezellige speeltuin in Twente, dan is De Waarbeek zeker een bezoekje waard. Met ons all-inclusive ticket kun je onbeperkt eten en drinken en genieten van alle attracties en speelplaatsen die ons park te bieden heeft. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen en ons park is goed toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Koop nu je voordelige tickets online en beleef een dag vol plezier bij De Waarbeek!