Spelen in het Pannenkoekenhoes2018-11-09T16:05:44+00:00

Spelen in het Pannenkoekenhoes

Terwijl je ouders nog even lekker aan tafel zitten, kun jij Twekky’s indoor klim en speelparadijs ‘onveilig’ maken. Pannenkoekenhoes Twente heeft een overdekt klim en speel paradijs. Hierin kun je alle ‘geheime’ gangen ontdekken. Neem je de snelle route via de glijbaan? of waag je je over de apenbrug! Twekky’s speelparadijs is voor kinderen tot 12 jaar. (Je vindt het indoor speelparadijs naast Attractiepark de Waarbeek)

Dus ook bij slecht weer is er altijd wat te beleven!

Indoor Speelhal | De Waarbeek

Vervelen is er zeker niet bij!!

Met zo’n toffe indoor speeltuin vinden de kids het helemaal niet erg om even op hun pannenkoek te moeten wachten. Maar ook na het eten van een heerlijke kinderpannenkoek mogen de kinderen nog lekker blijven spelen. U kunt ondertussen blijven zitten op ons overdekte terras en genieten van het uitzicht over de vijver.

Twekky’s indoor speelparadijs is ook uitermate geschikt voor uitstapjes van de peuterspeelzaal of bijvoorbeeld een kinderfeestje. Attractiepark de Waarbeek en het gezellige pannenkoekenhoes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. U kunt daarom een bezoekje aan De Waarbeek altijd combineren met een bezoek aan het pannenkoekenhoes om uzelf en de kids te trakteren op een gezellig dagje uit en de lekkerste pannenkoeken.