Spelen in het Pannenkoekenhoes

Terwijl de volwassenen nog even lekker aan tafel zitten, kun jij Twekky’s Indoor Speelparadijs ‘onveilig’ maken. Pannenkoekenhoes de Waarbeek heeft een overdekt klim- en speelparadijs waar je jouw laatste energie even lekker kwijt kan. Hierin kun je alle ‘geheime’ gangen ontdekke. Of neem je de snelle route via de glijbaan? Of waag je je over de apenbrug! Twekky’s Indoor Speelparadijs is ideaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen tot 4 jaar is er een aparte, knusse speelhoek in het Pannenkoekenhoes of kunnen ze lekker ronddraaien op onze mini-carroussel. (Je vindt het Indoor Speelparadijs naast Attractiepark de Waarbeek)

Dus ook bij slecht weer is er altijd wat te beleven!

Indoor Speelhal | De Waarbeek

Vervelen is er zeker niet bij!

Met zo’n toffe indoor speeltuin vinden de kids het helemaal niet erg om even op hun pannenkoek of patatjes te wachten. En ook na het eten mogen de kinderen nog weer lekker verder spelen. De rest van het gezelschap kan genieten van een drankje op ons overdekte terras met uitzicht over de vijver.

Twekky’s indoor speelparadijs is ook uitermate geschikt voor een kinderfeestje. Attractiepark de Waarbeek en het gezellige Pannenkoekenhoes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. U kunt daarom een bezoekje aan de Waarbeek altijd combineren met een bezoek aan het Pannenkoekenhoes om jezelf en de kids te trakteren op een gezellig dagje uit en de lekkerste pannenkoeken.