Waarbeek zweefmolen

Twister

Niet toegestaan onder 100 cm
Lengte met begeleiding tussen 100 tot 120 cm
Minimale lengte zonder begeleiding boven 120 cm
Deze attractie is alleen toegankelijk met dichte schoenen

Twister is een populaire attractie in attractiepark De Waarbeek. Het is een carrousel die zijn naam eer aandoet, want de gondels draaien in hoog tempo rond terwijl de hele constructie ook nog eens heen en weer beweegt. De kleurrijke gondels bieden plaats aan twee personen en zijn voorzien van een veiligheidsgordel, zodat je ook bij de meest spectaculaire wendingen stevig op je plek blijft zitten.

Met de muziek die uit de luidsprekers klinkt en de felle kleuren van de verlichting, heeft Twister een vrolijke en uitnodigende uitstraling. Maar schijn bedriegt, want zodra de attractie begint te draaien en te schudden, voel je de adrenaline door je lijf stromen. Het is dan ook geen verrassing dat Twister een populaire attractie is onder waaghalzen en liefhebbers van spannende rides.

Of je nu een ervaren pretparkbezoeker bent of voor het eerst in een attractie stapt, Twister biedt een onvergetelijke ervaring. Met zijn snelheid, beweging en muziek is deze carrousel een echte klassieker die je niet mag missen tijdens je bezoek aan De Waarbeek.