Rodelbaan Waarbeek

Waarbeek toegangstickets met korting

De reguliere Waarbeek toegangsprijs is €12,50 aan de kassa van het park, bestel online de tickets voor €9,95 per persoon. let op! tot 2 jaar is de toegang gratis.

Waarbeek Korting

Waarbeek korting? Op deze pagina houden wij actief de beste korting acties bij. Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo (ov) dat opende in 1942 is en begrip in de hele regio, en waar Oma haar dochter en kleinkind herinneringen kunnen ophalen en plezier beleven.  Dit familiepretpark kan je bezoeken met tickets of een abonnement en op beide zijn regelmatig korting actie’s.

De hele familie kan zich vermaken op het park en er zijn attracties voor de allerkleinste maar ook een is het een pretpark voor hun ouders die naast verschillende attracties lekker op het terras kunnen vertoeven om te kijken hoe de kinderen genieten van de vele attracties die het park rijk is. Tevens is er op het pretpark een ruim aanbod van horeca te vinden en kan de Waarbeek dag afgesloten worden met een bezoek aan het Pannenkoekenhuis naast het park.

Kortom, de beste Waarbeek korting acties ? blijf deze pagina in de gaten houden voor verschillende Waarbeek korting acties.

 

 

 

schoolreisje