Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

All Inclusive attractiepark

Attractiepark De Waarbeek is het meest inclusieve attractiepark van Nederland en het grensgebied met Duitsland. De voordelige entreetickets zijn namelijk goed voor toegang tot én de hele dag eten en drinken in het attractiepark. Het All-inclusive menu bevat o.a. belegde broodjes, patat, ranja en warme dranken. Wat betreft leeftijden is ons attractiepark all inclusive voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Nóg jongere kinderen mogen gratis naar binnen. Er is hier van alles te beleven, van rustige rondritjes tot spannende achtbanen en een heuse spookhuis. Lees meer of bestel je tickets voor ons attractiepark, all inclusive en voordelig.

Attractiepark De Waarbeek

All Inclusive attractiepark De Waarbeek is gelegen aan de rand van Hengelo, in het grensgebied met Duitsland. Vanuit bijvoorbeeld Gronau, Bad Bentheim, Lingen en Oberhausen is dit all inclusive attractiepark goed bereikbaar. Ook vanuit de rest van Nederland is De Waarbeek goed te bereiken. Maak er een gezellige road trip van met drinken en snacks. In het park zelf hoef je niks mee te nemen, want de toegangstickets zijn all inclusive.

De All-inclusive attractieparkformule

Hoe zijn we op het idee gekomen ons attractiepark all inclusive te maken? Onze missie is ieder’s dagje attractiepark zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Ons park is zeer kindvriendelijk opgezet. Gezinnen, schoolklassen, sportteams, groepen vriendjes en vriendinnetjes; iedereen kan zich hier vermaken. Voor (groot)ouders en begeleiders is de overzichtelijkheid van het park erg fijn. Nu we ons attractiepark all inclusive hebben gemaakt, ontstaat er nog meer gemak. Iedereen kan de hele dag pakken wat hij of zij wil van het All-inclusive menu. Dat scheelt flink in de organisatie van het eten met je gezin of groep.

All inclusive attractiepark: hoe werkt dat?

Om ons attractiepark all inclusive te bezoeken hoef je niks speciaals te doen. Entreetickets voor De Waarbeek zijn namelijk altijd inclusief spelen, eten en drinken. In het park is een speciale plek ingericht, waar je de hele dag gebruik kan maken van het All-inclusive menu. Op het menu staan belegde broodjes, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. Kom je met een groep en wil je gezellig samen eten, geef dit dan aan bij aankomst. Ons horecateam zal dan een tijd met jullie afspreken en een gezellige plek voor jullie reserveren.