Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

All inclusive park

Wij bieden een unieke all inclusive park formule, zo kun je niet alleen genieten van alle attracties en speeltoestellen, maar ook smikkelen van onbeperkt belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs.

Dit alles voor een vaste lage prijs. In het park kun je onbeperkt gebruik maken van de attracties en het eten en drinken. Je weet van te voren wat je kwijt bent voor de dag en de portemonnee hoeft niet weer getrokken te worden. Wil je toch graag wat extra’s, in onze souvenirwinkel verkopen we frisdrank, snoep, speelgoed en merchandise van onze mascottes. Voordelig, simpelweg genieten van een compleet dagje attractiepark de Waarbeek inclusief spelen, eten en drinken. Attractiepark de Waarbeek is overzichtelijk maar bomvol attracties, entertainment, speeltuinen enz..

Wil je met een groep zoals een schoolreisje, familiedag, groepsuitje of kinderfeestje ons attractiepark komen bezoeken? Wij hebben aantrekkelijke en voordelige aanbod voor je samengesteld! all inclusive park De Waarbeek is de ideale locatie voor het gezelligste groepsuitje door de overzichtelijkheid van het park en het veelzijdige attractie aanbod! Voor jong en oud is er een hele dag plezier te beleven met onze nieuwe hippe attracties of onze nostalgische attracties.

Wist u dat het all inclusive park de Waarbeek in 1924 is geopend. En is het getransformeerd tot een waar Attractiepark. De Waarbeek heeft door de jaren heen een grote variëteit aan attracties erbij gekregen, zoals: de Botsauto’s, de Hully Gully,  de Bungee en de Toffe Twister. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en de Spoortrein. En dit attractie aanbod blijft uitbreiden!

Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief