Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Attractiepark met 3 achtbanen

Kinderpretpark De Waarbeek biedt nu nog meer actie en avontuur voor alle leeftijden. Sinds de opening van Dino World heeft dit attractiepark maar liefst 3 achtbanen! Jonge kinderen beleven hun eerste achtbaan-avontuur in Rupsje Mae. De Rodelbaan, de oudste stalen achtbaan ter wereld, draait nog steeds op volle toeren. En vanaf 2023 suis je langs gevaarlijke dino’s met scherpe tanden en gloeiende ogen in de nieuwste aanwinst Rapture Adventure. Durf jij het aan? Kom naar hét all-inclusive pretpark met 3 achtbanen en nog veel meer. Je kan hier de hele dag spelen, eten en drinken voor een voordelige prijs!

Achtbanen voor kinderen vanaf 90 cm

Binnenkort met de kinderen naar een pretpark met veel achtbanen? De Waarbeek is jouw kinderpretpark! We hebben het namelijk allemaal wel eens meegemaakt: vol enthousiasme rennen de kinderen naar de achtbaan. Aan het begin van de rij staat een meetlat waar de kinderen gemeten worden. Ai, die mag er nog niet in … Dat wordt huilen! Bij De Waarbeek zal je dit niet snel meemaken. De 3 achtbanen in dit pretpark zijn namelijk toegankelijk voor kinderen vanaf 2 – 4 jaar *!

* Toegankelijkheid is op basis van lengte.

  • Achtbaan Rupsje Mae: kinderen van 90 – 120 centimeter mogen onder begeleiding een spannende rit maken. Gemiddeld bereiken kinderen van 2- 2,5 jaar deze lengte al.
  • De Rodelbaan is onder begeleiding toegankelijk voor kinderen van 100 – 130 cm. Kijkende naar de gemiddelde lengte per leeftijdsgroep komt dit neer op een minimum leeftijd van zo’n 3,5 jaar.
  • Rapture Adventure: kinderen van 90 – 120 cm (gemiddeld 2 á 2,5 jaar) mogen onder begeleiding op Dino-avontuur in de Rapture Adventure. Bedenk wel dat dit een extra spannende rit is langs bewegende, gevaarlijk uitziende dino’s.

Beleef de achtbanen in pretpark De Waarbeek

De achtbanen in attractiepark De Waarbeek zijn dus al toegankelijk vanaf jonge leeftijd. Maar ze zijn leuk en spannend voor alle leeftijden! Voor (groot)ouders en begeleiders is het geweldig om de kleine avonturiers te zien genieten. En vergis je niet: je moet er zelf ook een sterke maag voor hebben! Grotere kinderen mogen helemaal zelfstandig plaatsnemen in de karretjes. En nog een keer, en nog een keer, totdat ze uitgeput aanvallen op het all-inclusive menu.

All-inclusive attractiepark met 3 achtbanen

De Waarbeek is een attractiepark met 3 achtbanen en nog veel meer attracties, waar je voor een voordelige prijs de hele dag kunt spelen, eten en drinken. Dat is toch geweldig? Het all-inclusive menu bevat onbeperkt belegde broodjes, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs.

Bestel je tickets of reserveer je groepsuitje

De Waarbeek is een echt kinderpretpark. Overzichtelijk ingericht, vele speelplaatsen en attracties, volop entertainment …. en natuurlijk het nieuwe Dino World, waarmee De Waarbeek een echt dinopretpark is geworden. Kom ook dit seizoen met je gezin, kinderfeestje of schoolreisje. De tickets bestel je gemakkelijk online. Voor groepen vanaf 20 kinderen reserveer je hier voor een extra voordelig tarief. Dat wordt een dagje attractiepark met 3 achtbanen om nooit te vergeten!

Locatie:

Waar is de Waarbeek?

Vanaf de autosnelweg A1/A35 (Deventer-Enschede) richting Hengelo-Zuid rijden en de afslag Twentekanaal nemen. Bij alle invalswegen van Hengelo begint een duidelijke bewegwijzering naar Attractiepark De Waarbeek.

Link naar google maps

Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief