Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Attractiepark Overijssel

Wij bieden een unieke all in attractiepark  formule, zo kun je niet alleen genieten van alle attracties en speeltoestellen, maar ook smikkelen van onbeperkt belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs.

Dit alles voor een vaste lage prijs. In het park kun je onbeperkt gebruik maken van de attracties en het eten en drinken. Je weet van te voren wat je kwijt bent voor de dag en de portemonnee hoeft niet weer getrokken te worden. Wil je toch graag wat extra’s, in onze souvenirwinkel verkopen we frisdrank, snoep, speelgoed en merchandise van onze mascottes. Voordelig, simpelweg genieten van een compleet dagje attractiepark Overijssel De Waarbeek inclusief spelen, eten en drinken. Attractiepark de Waarbeek is overzichtelijk maar bomvol attracties, entertainment, speeltuinen enz..

Wil je met een groep zoals een schoolreisje, familiedag, groepsuitje of kinderfeestje ons attractiepark komen bezoeken? Wij hebben aantrekkelijke en voordelige aanbod voor je samengesteld! all in pretpark De Waarbeek is de ideale locatie voor het gezelligste groepsuitje door de overzichtelijkheid van het park en het veelzijdige attractie aanbod! Voor jong en oud is er een hele dag plezier te beleven met onze nieuwe hippe attracties of onze nostalgische attracties.

All inclusive park de Waarbeek opgericht in 1924. Begonnen als theetuin met speeltuin, in al die jaren zijn we getransformeerd tot een waar Attractiepark. All in pretpark De Waarbeek heeft door de jaren heen een grote variëteit aan attracties erbij gekregen. En dit attractie aanbod blijft uitbreiden! De Waarbeek in Hengelo is het attractiepark in Overijssel

Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief