Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Dagje uit? wat dacht je van Attractiepark De Waarbeek?

Dagje uit?

Je dagje uit in een pretpark vieren is toch wel de droom van ieder kind! Speciaal voor dit dagje uit bieden wij een compleet verzorgd arrangement aan. Ons dagje uit is het ideale uitje met kinderen in de basisschoolleeftijd. Met ons veelzijdige aanbod attracties is er voor elk kind wat wils. Zo zijn er in ons overzichtelijke park moderne attracties en speeltoestellen te vinden, maar ook nostalgische attracties. Draai mee in de Zweefmolen, bots mee in de Botsauto’s en trotseer de hoogte in ons Reuzenrad.

Een dagje uit organiseren

Een uitje met kinderen organiseren is toch elke keer weer een opgave, je probeert natuurlijk dat ieder kind het kinderfeestje leuk gaat vinden en ze er nog lang over na gaat praten. Een kinderfeestje organiseren is toch niet altijd zo eenvoudig en kan tijdrovend zijn, maar niet wanneer je het kinderfeestje bij ons organiseert! In ons attractiepark is het altijd feest en kunnen de kinderen naar hartenlust zwieren en zwaaien. Wij hebben speciaal voor jullie een arrangement samengesteld inclusief eten en drinken. Terwijl de kinderen lekker spelen, kunnen de begeleiders van een heerlijk kopje koffie of thee genieten op één van onze terrassen. Voor het meest geslaagde kinderfeestje moeten jullie bij de Waarbeek zijn!

Contact:

Leverancier van plezier!

Of je nu vragen hebt over een dagje uit in ons Attractiepark of meer informatie wilt over een complete familiedag / schoolreisje, onze medewerkers staan klaar om deze te beantwoorden.

De Waarbeek Hengelo
Twekkelerweg 327
7554SC, Hengelo (ov)
E-mail: [email protected]

KVK: 72589159
BTW:

Locatie:

Waar is de Waarbeek?

Vanaf de autosnelweg A1/A35 (Deventer-Enschede) richting Hengelo-Zuid rijden en de afslag Twentekanaal nemen. Bij alle invalswegen van Hengelo begint een duidelijke bewegwijzering naar Attractiepark De Waarbeek.

Link naar google maps

Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief