Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Dino schoolreisje

Leren de kinderen op school over dino’s? Dan sluit een schoolreisje naar De Waarbeek perfect aan! In seizoen 2023 opent namelijk Dino World, waarmee het kinderpretpark een echt dinopark wordt. Neem ze mee op expeditie in de Dino Express langs een uitbarstende vulkaan, ga mee op avontuur in de Rapture Adventure en verken de levensechte dino’s in de interactieve Dino Discovery. Spelenderwijs leren ze meer over dino’s tijdens het leukste schoolreisje ooit. Reserveer nu je voordelige all-inclusive groepstickets!

Dino World

De Waarbeek komt ieder seizoen weer met een aantal nieuwe attracties. Deze keer is er zelfs een heel nieuw themagebied gebouwd: Dino World! Vrijwel ieder kind vind het thema dino’s leuk, of is er zelfs helemaal fan van. Daarom zijn de lessen over dino’s op school meestal de leukste lessen. En wat is er nou mooier dan deze lessen af te sluiten met een geweldig dino schoolreisje?

In Dino World bij kinderpretpark De Waarbeek is er van alles te beleven én te leren. Wil je ze enthousiast maken voor het dino-schoolreisje, vertel dit dan in de klas:

  • De Dino Express brengt je langs een uitbarstende vulkaan. Pas op voor de hete lava! Net bekomen van de schrik rijd het treintje langs een raptor, die met gloeiende ogen haar jonkies beschermt. Wees gerust: ze is gewend aan de Dino Express en doet je niks.
  • De mama-rapture is niet alleen, de rest van de raptures hebben zich bij de nieuwe achtbaan Rapture Adventure verzameld. Gelukkig ga je zo snel dat ze je niet kunnen pakken!
  • In de Dino Discovery kan je het wat rustiger aan doen. Op je gemak wandel je langs de levensechte dino’s. Ondertussen leer je van alles over iedere soort. Wist je bijvoorbeeld dat de plantenetende Brachiosaurus wel 7,5 meter hoog werd? Je ziet hier met eigen ogen hoe hoog dat is.
  • Op jouw dino-schoolreisje moet je zeker de theatershow van Postbode Pelle meepakken. Hij weet veel over dino’s en vertelt je allerlei weetjes over. Misschien mag je na afloop wel op de foto met Postbode Pelle’s babydino!

Overzichtelijk kinderpretpark

Bij pretpark De Waarbeek vermaken kinderen zich de hele dag tijdens het dino schoolreisje. Naast Dino World zijn hier nog vele attracties en speelplaatsen en iedereen kan de hele dag eten en drinken van het all-inclusive menu. Wees niet bang dat je de kinderen uit het oog verliest, want dit kinderpretpark is heel overzichtelijk. Vanaf één centrale plek kan je bijna het hele park in de gaten houden. Zo is het educatieve dino schoolreisje ook leuk voor leraren en begeleiders!

Toegankelijk kinderpretpark

Op de parkeerplaats van De Waarbeek is genoeg plek voor meerdere touringcars. De buschauffeur kan er gemakkelijk parkeren en draaien. Ook is het park dankzij de verharde paden en ruime entree prima toegankelijk voor rolstoelen. Bel gerust voor meer informatie!

Reserveer je dino schoolreisje met groepskorting

Voor een dino schoolreisje naar De Waarbeek heb je slechts een klein budget nodig. De all-inclusive tickets zijn al zeer voordelig voor iedereen, maar voor groepen vanaf 20 kinderen hebben we extra voordelige groepstickets. Reserveer nu en geniet nog dit seizoen van een leuk en leerzaam dino schoolreisje bij dinopark De Waarbeek.

Locatie:

Waar is de Waarbeek?

Vanaf de autosnelweg A1/A35 (Deventer-Enschede) richting Hengelo-Zuid rijden en de afslag Twentekanaal nemen. Bij alle invalswegen van Hengelo begint een duidelijke bewegwijzering naar Attractiepark De Waarbeek.

Link naar google maps

Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief