Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Dinopark Hengelo – Enschede

De Waarbeek, is vanaf 2023 het dino pretpark in Hengelo. Het echte thuis van de Dino’s. Wees gerust ze zitten veilig achter slot en grendel. Durf jij het aan om de dinosauriërs van de Waarbeek te bezoeken? In de buurt van de actieve en enige vulkaan van Nederland zijn nog enkele Dinosaurus eieren gevonden, in de Dinofabriek of Dinolab zoals we het noemen is het ons gelukt om deze dino eieren uit te laten komen. Ze lopen in een afgesloten gedeelte van het park rond. Help jij met het bestuderen van deze bijzondere wezens? Heb jij altijd al oog in oog willen staan met een Dino? Koop dan een ticket!

Wil je meer weten van onze dinofabriek, ons lab? Wacht dan nog even af! We gaan binnenkort een sneakpreview geven op deze pagina en onze social media. Ben je oud genoeg en opzoek naar een baan in onze dinopark of onze dinofabriek? Hou dan onze vacature pagina goed in de gaten.

dinofabriek en vulkaan in hengelo

Locatie:

Waar is de Waarbeek?

Vanaf de autosnelweg A1/A35 (Deventer-Enschede) richting Hengelo-Zuid rijden en de afslag Twentekanaal nemen. Bij alle invalswegen van Hengelo begint een duidelijke bewegwijzering naar Attractiepark De Waarbeek.

Link naar google maps

Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Waarbeek all inclusive pretpark