Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Dinosaurussen in Attractiepark de Waarbeek.

Dinosaurussen in Attractiepark de Waarbeek.

Bezoek het nieuwe Dinogebied in Attractiepark de Waarbeek. Pas op voor de vulkaan en dinosaurussen!

Attractiepark de Waarbeek is druk bezig met de aanleg van een gloednieuw dinogebied. In Dino World treffen bezoekers vanaf komend voorjaar een groot aantal dinosaurussen aan. Blikvanger wordt een metershoge vulkaan. Het Overijsselse pretpark investeert ook in een nieuwe familieachtbaan: Raptor Adventure.

Vorig jaar pakte de Waarbeek nog uit met vijf nieuwe attracties en een vernieuwde entree. Wederom gaat een groot gedeelte van het park op de schop. Men belooft “een ware beleving vol spanning en sensatie” waarin gasten miljoenen jaren terug in de tijd worden getransporteerd. Ze komen onder meer oog in oog te staan met een 7,5 meter hoge Brachiosaurus.

De rollercoaster Raptor Adventure werd gebouwd in Italie. Een bestaande rondrit wordt getransformeerd tot Dino Express. Bezoekers nemen plaats in mijnkarretjes voor een tocht langs de vulkaan – die op uitbarsten staat – en door een grot met meerdere bewegende dino’s.

Dinobotten opgraven
Bij de interactieve beleving Dino Discovery is het mogelijk om zelf dinobotten op te graven. Of breng een bezoek aan Postbode Pelle, de mascotte van de Waarbeek, hij krijgt een theatershow met babydino’s.

Dino World wordt naar verwachting officieel geopend bij de seizoensstart op zaterdag 1 april.

Dinosaurussen in Attractiepark de Waarbeek.
Dino Discovery in Attractiepark de Waarbeek.

Dinosaurussen in Attractiepark de Waarbeek. Dino Discovery Locatie:

Vanaf de autosnelweg A1/A35 (Deventer-Enschede) richting Hengelo-Zuid rijden en de afslag Twentekanaal nemen. Bij alle invalswegen van Hengelo begint een duidelijke bewegwijzering naar Attractiepark De Waarbeek.

Link naar google maps

Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Waarbeek all inclusive pretpark