Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Gezellig dagje weg met gezin

Binnenkort een gezellig dagje weg met het gezin? Pretpark de Waarbeek in Hengelo(Ov.) is de ideale bestemming voor een geweldige dag voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Ga gezellig een dagje weg met het gezin naar het oudste pretpark van Nederland en maak een rondje in de oudste stalen achtbaan van de wereld. Maar de Waarbeek biedt méér. Het park heeft alles voor een gezellig dagje weg het met het gezin.

40+ Attracties voor het hele gezin

In Pretpark de Waarbeek vind je attracties voor iedereen. Hierdoor is het park ideaal voor een gezellig dagje weg met het gezin. Of je kinderen het nu wat liever rustig aan doen of ze graag op zoek gaan naar spanning en avontuur, in de Waarbeek vinden ze hun ideale attractie! Een rondje in de onze achtbaan de ‘Rodelbaan’ mag niet ontbreken bij een bezoekje aan de Waarbeek.

Een rondje in de onze achtbaan de ‘Rodelbaan’ mag niet ontbreken bij een bezoekje aan de Waarbeek. De Nautic Jet is een absolute aanrader voor de avonturiers. Eerst word je omhoog getakeld, waarna je op hoge snelheid naar beneden vliegt en via de schans in het water terecht komt! Voor wie de Nautic Jet nog een beetje te eng is, hebben we de Venture River. Hier peddel je rustig in een bootje door het water. Attracties als de Eendenmolen en de zweefbanen zijn ook ideaal om rustig te genieten van een gezellig dagje weg met het gezin. En het mooiste van alles, wij zijn een all inclusive park. Eten en drinken is inclusief.

Gezellig dagje weg met gezin met korting!

Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Waarbeek all inclusive pretpark