Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Avontuurlijke kinderfeestjes vlakbij Almelo

Woon je in de buurt van Almelo en ga je een kinderfeestje organiseren? Kom naar De Waarbeek, hét pretpark dat al 100 jaar een glimlach op gezichten tovert! Het park ligt aan de rand van Hengelo en is perfect bereikbaar vanuit Almelo. Jouw kinderfeestje is zo geregeld, want de voordelige tickets zijn inclusief eten en drinken. En met het nieuwe themagebied Dino World wordt je verjaardagsfeestje een leuk en leerzaam avontuur. Dus haal die feestmutsen maar tevoorschijn, want bij ons wordt het vieren van een kinderfeestje vlakbij Almelo een belevenis om nooit te vergeten!

All-inclusive pretpark: inclusief eten en drinken

Het organiseren van het kinderfeestje vlakbij Almelo is een eitje dankzij onze All-inclusive formule. Geen gedoe met reserveringen en extra kosten, want de toegang én onbeperkt eten en drinken zijn inbegrepen voor alle feestgangers en begeleiders! Van heerlijke frietjes en snacks tot verfrissende drankjes en ijsjes, alles staat voor jullie klaar. Zo kunnen ouders en begeleiders ook volop genieten, terwijl de kids zich uitleven in ons kindvriendelijke pretpark.

Kinderfeestje in dino-thema

Maak jouw kinderfeestje nabij Almelo extra speciaal met een dino-thema! Vanaf nu kunnen jullie namelijk spannende avonturen beleven in Dino World, het nieuwe themagebied van De Waarbeek. Tijdens een boeiende dino-speurtocht komen jullie van alles te weten over deze prehistorische reuzen. Met een geweldige theatershow doet postbode Twekky er nog een schepje bovenop. Ook de attracties zijn helemaal in dino-stijl: een achtbaan met gevaarlijke raptors, een treinrit langs een uitbarstende vulkaan en nog veel meer wachten op jullie!

Attracties voor alle leeftijden

Naast Dino World vind je in De Waarbeek diverse attracties voor alle leeftijden. Voor de allerkleinsten zijn er betoverende speelplaatsen, terwijl de wat grotere kinderen en tieners zich kunnen uitleven in spannende attracties. Van de achtbaan Rupsje Mae tot het Haunted House “Huyze Pelle” en van de Eendjesmolen tot de Hully Gully, er is volop actie en avontuur te beleven. Zo maken we van ieder kinderfeestje vlakbij Almelo een onvergetelijke dag! En natuurlijk staat veiligheid voorop: dankzij de overzichtelijkheid van het park kunnen ouders/begeleiders de kids ontspannen in de gaten houden en ook onze ervaren medewerkers houden een oogje in het zeil.

Kinderfeestje vlakbij Almelo plannen? Fluitje van een cent!

Verzamel de feestvierders en kom naar De Waarbeek voor een onvergetelijk kinderfeestje in Almelo! Ons pretpark is goed bereikbaar, biedt plezier voor alle leeftijden en dankzij het All-inclusive concept is het organiseren van het kinderfeestje vlakbij Almelo een fluitje van een cent. We kijken er naar uit om jullie een dag vol lachen, gillen en plezier te bezorgen! Tot snel bij De Waarbeek!