Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Kinderfeestje Oldenzaal

Op zoek naar een bestemming voor een uniek en onvergetelijk kinderfeestje in de buurt van Oldenzaal? Vier een spetterend kinderfeestje in attractiepark De Waarbeek in Hengelo! Vanaf seizoen 2023 kan je hier de spannende wereld van Dino World ontdekken, compleet met een avontuurlijke achtbaan, dino-speurtocht en nog veel meer. Reserveer nu jouw voordelige verjaardagsarrangement, inclusief toegang voor alle feestvierders en onbeperkt eten en drinken van ons All-inclusive menu. En natuurlijk maken we de jarige extra blij met een verrassing bij binnenkomst. Organiseer jouw meest spectaculaire kinderfeestje in de buurt van Oldenzaal bij dinopark De Waarbeek!

All-inclusive genieten

Bij De Waarbeek hoef je je niet druk te maken om eten en drinken. Met ons unieke All-inclusive menu is het genieten voor alle feestvierders, groot en klein. Van patat en snacks tot belegde broodjes, drankjes en ijs, alles is inbegrepen! Voor ouders en begeleiders betekent dit extra gemak, omdat er niks voor het eten georganiseerd hoeft te worden. Iedereen kan pakken wat hij of zij wil, de hele dag door. Het zit allemaal bij de voordelige entreetickets in. Dat is nog eens gemakkelijk een kinderfeestje vlakbij Oldenzaal organiseren!

VIP-ontvangst voor de jarige

De jarige moet zich natuurlijk écht jarig voelen op het kinderfeestje vlakbij Oldenzaal. Daarom ontvangen we hem of haar bij binnenkomst als een echte VIP, met een speciaal cadeautje en wat lekkers om de dag feestelijk te beginnen. En dat is nog niet alles! Als je bij binnenkomst even naar het restaurant loopt en vertelt dat je hier je kinderfeestje houdt, dan reserveren ze graag een plekje waar jullie samen feestelijk kunnen eten.

Beleef een dinotastisch feest!

Dino World is het nieuwste en meest opwindende gedeelte van De Waarbeek, volledig gewijd aan de fascinerende wereld van dinosaurussen. Tijdens het kinderfeestje nabij Oldenzaal gaan jullie op ontdekkingstocht en leren jullie alles over deze prehistorische reuzen. Van de Dino Discovery en Postbode Pelle’s theatershow tot een ontmoeting met een schattige baby-dino bij de achtbaan Rapture Adventure. Durf je het aan om in de Dino Express te stappen en langs een uitbarstende vulkaan te rijden? Beleef een dag vol avontuur in het Dinopark van De Waarbeek!

Toffe attracties voor iedereen

Met een rijke geschiedenis van bijna 100 jaar, blijft De Waarbeek steeds vernieuwend. Onze enthousiaste eigenaren hebben volop geïnvesteerd in splinternieuwe attracties, en de bestaande favorieten worden regelmatig in een nieuw jasje gestoken. Bij De Waarbeek hebben we attracties voor alle leeftijdsgroepen. Van betoverende speelplaatsen voor de kleintjes tot enerverende ritjes voor de stoere groep 7 en 8 kinderen, bij ons is plezier gegarandeerd tijdens jouw kinderfeestje vlakbij Oldenzaal!

Stap in de wereld van spanning en sensatie met de razendsnelle achtbaan Rupsje Mae of waag je in het angstaanjagende Haunted House “Huyze Pelle.” Voor de jongste feestvierders is er de vrolijke Eendjesmolen, terwijl de echte waaghalzen hun hart kunnen ophalen in de uitdagende Hully Gully. Maar dat is nog lang niet alles! Bekijk alle unieke en onvergetelijke attracties die De Waarbeek te bieden heeft en bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur!

Regel gemakkelijk jouw kinderfeestje vlakbij Oldenzaal

Bij De Waarbeek willen we dat jouw kinderfeestje in de buurt van Oldenzaal onvergetelijk wordt. Daarom bieden we voordelige arrangementen, inclusief ons All-inclusive menu en speciale kinderfeestjes arrangementen buiten de schoolvakanties (regio Noord). Kom naar pretpark De Waarbeek in Hengelo en beleef samen met jouw vriendjes, onze vrolijke mascottes en enthousiaste medewerkers een kinderfeestje om nooit te vergeten!