Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Kinderfeestje Overijssel

Organiseer je een kinderfeestje in Overijssel? Dan hebben wij een leuk idee voor je: met z’n allen naar het pretpark! De Waarbeek in Hengelo is helemaal top voor groepen kinderen van 3 – 12 jaar. Er is van alles te beleven: toffe attracties, theatershows, grappen & grollen van parkmascotte Twekky en z’n vele vriendjes en nog veel meer. En wat dacht je van Dino World, ons nieuwe themagebied vol levensechte dino’s en spannende attracties? Hier beleef je het leukste kinderfeestje van Overijssel. En je hoeft er maar weinig zakgeld voor opzij te zetten, want de voordelige toegangstickets zijn inclusief eten en drinken.

All-inclusive: pretpark inclusief eten & drinken

Het kinderfeestje in Overijssel organiseren wordt wel heel gemakkelijk. Je hoeft niet eens te zorgen voor eten en drinken, want dat zit bij de prijs in! Bij De Waarbeek werken we namelijk met een All-inclusive formule. Tussen het draaien en zwaaien, spelen en griezelen door kan je de hele dag eten en drinken pakken van het speciale menu. Wat er op het menu staat, vraag je? Hou je vast: fruit, broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en ijs. Daar komen jullie het kinderfeestje in Overijssel wel mee door, toch?

Hét pretpark voor kinderfeestjes in Overijssel

Bij pretpark De Waarbeek in Hengelo komen heel vaak groepen kinderen voor kinderfeestjes in Overijssel. Dat komt natuurlijk omdat het hier super leuk is en je de hele dag gratis kan eten en drinken. Ouders en begeleiders vinden het vooral fijn dat het park veilig en overzichtelijk is. Zij kunnen rustig een bakje koffie drinken en ondertussen de groep in de gaten houden. Dat er bij iedere attractie ervaren medewerkers een oogje in het zeil houden stelt ze extra gerust. Moderne attracties die aan alle veiligheidseisen voldoen, eten en drinken bij de prijs in … dit is hét pretpark voor kinderfeestjes in Overijssel.

Onze attracties

De Waarbeek bestaat al bijna 100 jaar, maar het pretpark in Overijssel is altijd up-to-date. De huidige eigenaren hebben flink geïnvesteerd in nieuwe attracties. Bestaande attracties krijgen regelmatig een opfrisser en een grote beurt. Voor iedere leeftijdsgroep zijn er diverse attracties, ieder kinderfeestje in Overijssel is hier welkom. Er zijn speelplaatsen en ritjes voor de allerkleinsten, de wat grotere kinderen (met of zonder begeleiding) en voor stoere jongens en meiden van groep 7 en 8 is er volop actie. Van de achtbaan Rupsje Mae tot de Haunted House “Huyze Pelle” en van de Eendjesmolen tot de Hully Gully; bekijk alle toffe attracties hier.

Nieuw: Dino World!

Zijn jullie fan van dino’s, dan zitten jullie helemaal goed bij De Waarbeek. In Dino World ga je helemaal terug naar de prehistorie, toen de wereld werd bevolkt door allerlei soorten dino’s. Tijdens de Dino Discovery leer je alles over de verschillende planteneters en vleeseters. Even schrik je, want de dino’s hier zijn levensgroot en lijken net echt! Bekomen van de schrik stap je in de Dino Express voor een verkennende tocht. Je begint toch weer te zweten als het treintje om de uitbarstende vulkaan rijdt. Als dat maar goed gaat! En alsof dat nog niet genoeg spanning was, kom je in de achtbaan Rapture Adventure een gevaarlijke mama-raptor tegen. Met gloeiende ogen beschermt ze haar baby’s als de je langsdendert. Even lachen en bijkomen in het theater, bij de Dino Show van Postbode Pelle. Hopelijk mag je met de groep op de foto met de baby-dino! Dan is jullie kinderfeestje in Overijssel écht compleet.

Bereikbaarheid Waarbeek

Pretpark De Waarbeek is prima bereikbaar voor kinderfeestjes vanuit omgeving Zwolle/Dalfsen, de Achterhoek en Twente. Vanuit de kop van de provincie is het zo’n 1,5 uur rijden naar hét kinderpark van Overijssel. En het is een kinderfeestje, maak er een gezellige trip van! De locatie van jouw kinderfeestje in Overijssel vind je op de contactpagina. Daar vind je ook de contactgegevens die je kunt gebruiken als je nog vragen hebt. Wij verzorgen graag jouw kinderfeestje in Overijssel, vanaf het moment dat jullie binnenkomen tot sluitingstijd. Hopelijk tot snel bij De Waarbeek!