Lost in the Park, Op 14, 21, 25 en 28 oktober (na 17 uur)

,

Voor de dappersten onder ons is er dit jaar iets bijzonders op komst! Op 14, 21, 25 en 28 oktober zal Lost in the Park, het gerespecteerde en gevreesde Halloween-evenement van Attractiepark De Waarbeek in Hengelo, Nederland, plaatsvinden. Dit evenement is speciaal ontworpen voor avonturiers van 12 jaar en ouder die op zoek zijn naar een angstaanjagende uitdaging!

Wat kun je verwachten:

Lost in the Park biedt een unieke en intense ervaring voor degenen die op zoek zijn naar echte opwinding tijdens Halloween. Dit event is niet voor bangeriken! Bereid je voor op: Angstaanjagende Scènes, Spookhuizen. Griezelige acteurs zullen je verrassen terwijl je door het park dwaalt, waardoor je in een echte horrorfilm terechtkomt.

Praktische informatie:

Data: 14, 21, 25 en 28 oktober

Tijd: Van 17:00 tot 21:00 uur

Locatie: Attractiepark De Waarbeek, Twekkelerweg 327, 7554 SC Hengelo

Houd er rekening mee dat Lost in the Park’s Halloween Event alleen geschikt is voor personen van 12 jaar en ouder vanwege de intense en angstaanjagende sfeer. Durf jij het aan?

Voor meer informatie en tickets, bezoek onze website op www.lostinthepark.nl. Let op, de tickets voor dit enge avontuur zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je de jouwe op tijd bemachtigt!