Parkplattegrond vernieuwd

De parkplattegrond van de Waarbeek in Hengelo is vernieuwd. Wij hebben illustrator Vincent Keuchen de opdracht gegeven om een nieuw ontwerp te maken, dat past bij de groeiambities van de Waarbeek.

Vandaag presenteert wij het eindresultaat. De speelse vormen en kleuren waar ons park om bekend staat, zijn gebleven. Wel hebben we de plattegrond een stuk rustiger, overzichtelijker en gedetailleerder gemaakt. Het ontwerp van Keuchen is gebaseerd op cirkels.

“Ik liep over het bruggetje richting het grote plein, zag de kinetica van al die draaiende molens en wilde dat gevoel verwerken in de map”, legt hij uit. “De cirkels komen terug in de rides, de bomen, de bezoekers, de rimpels in het water en de lens flares.” Keuchen was eerder verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de plattegrond van de Floriade in Almere en het Noorse pretpark Kongeparken.

Nieuwe attracties!
Op deze kaart  zijn ook onze nieuwe attracties zichtbaar. In ons dinogebied zijn dit  de dino opgravingsbeleving Dino Discovery, de rondrit Dino Express en onze 3e achtbaan Raptor Adventure. Wie goed oplet, ziet op de plattegrond nóg iets nieuws voor seizoen 2023: de carrousel Jumping Twekky. 

Het komende jaar is de Waarbeek dus weer flink vernieuwd!