Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Schoolreisje kleuters

Met de allerkleinsten op schoolreisje naar een pretpark? Dat kan zeker! Jouw schoolreisje voor kleuters is in één boeking compleet bij De Waarbeek in Hengelo. Dit kinderpretpark is all inclusive, wat betekent dat de voordelige tickets toegang geven tot het park én de hele dag gratis eten en drinken. Er zijn vele attracties voor kinderen vanaf 3 jaar, net als speeltuinen, parkmascottes en rondritjes. Het park is overzichtelijk en de parkeerplaats is berekend op touring cars. Reserveer je schoolreisje met kleuters nu voor een extra voordelig tarief.

Kinderpretpark voor schoolreisjes

Wanneer je kleuters mee op schoolreisje neemt, dan hoeft het nog allemaal niet zo serieus. De leerzame schoolreisjes komen later wel. Nu ze nog zo jong zijn, is er niets beter dan de hele dag de vrijheid hebben om samen lol te maken. Dat is trouwens wel degelijk leerzaam, want op schoolreisje leren kleuters van elkaar en van de ervaringen. Op de beurt wachten, elkaar oppeppen, samen spelen of juist alleen; de sociale skills krijgen een boost in dit kinderpretpark.

Ook leuk voor begeleiders

Op het schoolreisje voor kleuters hebben de begeleiders ook een fijne dag. Onder het genot van een kopje koffie of thee houden zij de kinderen in de gaten. Vanaf een centrale plek is bijna het hele park te overzien. De wetenschap dat bij iedere attractie ervaren medewerkers staan, stelt extra gerust. Wat ook handig is: op het schoolreisje met de kleuters kan de portemonnee (na de ingang) dicht blijven. Dit pretpark is namelijk all inclusive!

All inclusive pretpark

De voordelige toegangsprijs van ons pretpark geeft de hele dag toegang tot het All-inclusive menu. Deze bevat belegde broodjes, soepen, snacks, fruit, warme en koude dranken en ijs. Dat betekent dat je tijdens het schoolreisje met kleuters niks meer hoeft te regelen. Wil je graag met de hele groep eten, geef dit dan na binnenkomst in het park aan bij het horecapersoneel. Zij regelen dan op het afgesproken tijdstip een fijne plek voor jullie. Een schoolreisje met kleuters was nog nooit zo zorgeloos.

Speciale aanbieding voor schoolreisjes met kleuters

Speciaal voor groepsreisjes, zoals schoolreisjes met kleuters, hanteren we een speciale aanbiedingsprijs vanaf 20 personen. Check via deze link de voordelige all inclusive groepstarieven en reserveer direct. Nu nog het vervoer regelen en je bent klaar met de organisatie van het schoolreisje. De kleuters én begeleiders zullen een geweldige dag beleven in pretpark De Waarbeek.