Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Welkom bij Attractiepark De Waarbeek, het perfecte uitje voor een geslaagde studiedag! Als je niet weet hoe je deze speciale dag moet invullen, zoek dan niet verder. Een bezoek aan De Waarbeek in Hengelo biedt de ideale combinatie van plezier, avontuur en educatie.

Waarom zou je je studiedag doorbrengen in De Waarbeek? We hebben een breed scala aan attracties en activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden en interesses. Van spannende achtbanen en waterattracties tot rustige draaimolens en speeltoestellen, er is voor elk wat wils. Ons park is ontworpen om zowel entertainment als educatie te bieden, zodat je kunt genieten van een leuke dag en tegelijkertijd nieuwe dingen kunt leren.

Tijdens je bezoek aan De Waarbeek kun je genieten van interactieve en informatieve ervaringen bij de Dino’s.  Onze attracties zijn ontworpen om de nieuwsgierigheid en het leervermogen van kinderen te stimuleren, zodat ze op een leuke en boeiende manier kunnen leren.

Dus waar wacht je nog op? Plan vandaag nog je studiedag in De Waarbeek en laat je kinderen genieten van een onvergetelijke ervaring. Ons attractiepark is gemakkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid voor bussen. Neem contact met ons op om groepsreserveringen te maken en speciale arrangementen te bespreken.

Attractiepark De Waarbeek, de ultieme bestemming voor een leerzame en plezierige studiedag. Kom langs en ontdek waarom wij de perfecte keuze zijn voor jouw groep. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons park en je een dag vol avontuur en vermaak te bezorgen!

Schoolreisjes waarbeek

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief