Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Uitje Overijssel

Ben je ook zo toe aan een superleuk uitje in Overijssel met het hele gezin? Eventjes eruit, de auto of de trein in en een dagje zorgeloos genieten? Kies dan voor een uitje in Overijssel waar je verder niets aan hoeft te regelen, behalve het vervoer ernaartoe. We hebben het natuurlijk over All-inclusive pretpark De Waarbeek in Hengelo! Dit kindvriendelijke pretpark heeft alles wat je nodig hebt voor een dag vol plezier en avontuur. Voor een voordelige toegangsprijs kan je hier de hel dag spelen, eten en drinken. Ontdek het nieuwe themagebied Dino World, vele attracties voor kinderen van 3 t/m 12 jaar en speelplaatsen voor de allerkleinsten. Jullie uitje in Overijssel vliegt voorbij!

Kindvriendelijk pretpark in Overijssel

Voor jullie uitje in Overijssel met de (klein)kinderen zoek je natuurlijk een kindvriendelijke locatie. Bij De Waarbeek kan je ontspannen met een kop koffie terwijl je de spelende kinderen in de gaten houdt. Het park is overzichtelijk opgezet en de ervaren medewerkers zorgen ervoor dat alles veilig verloopt bij de attracties. De leuke parkmascottes, Postbode Pelle, Twekky en hun vriendjes, zorgen ervoor dat de sfeer er altijd goed in zit. Ook kleine kinderen kan je gerust meenemen op het uitje in Overijssel. De Waarbeek is goed toegankelijk met kinderwagens en er zijn verschoonruimtes aanwezig.

Voordelig spelen, eten en drinken

Jullie uitje in Overijssel bij De Waarbeek is All-inclusive. Dat betekent dat eten en drinken bij de prijs zijn inbegrepen! Van onbeperkt fruit tot belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs: iedereen kan de hele dag door lekker smikkelen van het All-inclusive menu. Dat scheelt flink wat organisatie voor het eten, en de portemonnee kan dicht blijven. Zo beleef je bij De Waarbeek een zorgeloos dagje uit in Overijssel.

Nieuwe themagebied DinoWorld

Maak van jullie uitje in Overijssel een dino-uitje in het nieuwe themagebied Dino World! Hier vind je de DinoExpress, een treintje dat je meeneemt op een avontuurlijke rit langs een vulkaan die op uitbarsten staat. En in de Dino Discovery ontdek je alles over verschillende soorten levensechte dinosaurussen. Durf jij daarna de spannende Raptor Adventure achtbaan aan? Je gaat langs een mama-raptor die met gloeiende ogen haar baby-dino beschermt! Gelukkig ga je zo snel dat ze je niet kan pakken. Jullie uitje in Overijssel is nog lang niet voorbij!

Attracties waar je blij van wordt

Er zijn namelijk nog veel meer attracties waar je helemaal blij van wordt. Neem bijvoorbeeld de Jumping Twekky: een stoere auto die tijdens het draaien van de attractie op en neer “jumpt”. Of ga lekker schuin ronddraaien in de Hully Gully, maak een ritje in de Eendjesmolen op het water of probeer de spannende Theodorus de Vampier. En natuurlijk mag je de achtbanen Rupsje Mae en Rodelbaan niet missen!

Ook de kleintjes beleven het leukste uitje in Overijssel. Voor hen hebben we het Speelschip, de Springbuik en de Kabouterspeelplaats. En als je samen het park wilt verkennen, stap dan in een van de indianenbootjes van de Venture River of in een van de Oldtimers voor een vrolijke rondrit. Heb je geen last van hoogtevrees? Dan heb je in Het Reuzenrad een prachtig uitzicht over het park!

Valt jullie uitje in Overijssel in het weekend of een schoolvakantie? Dan kunnen jullie misschien wel genieten van een fantastische voorstelling in het theater. En als je even wilt bijkomen, kun je terecht op een van de terrasjes of picknictafels. Bij de diverse kraampjes en winkeltjes kan je eten, drinken en snoep kopen (als je wat anders wilt dan het All-inclusive menu) en in de shop vind je de leukste souvenirs.

Uitje in Overijssel? Zo geregeld

De Waarbeek is hét pretpark voor een geweldig gezinsuitje in Overijssel. Niet alleen vanwege de vele attracties en voorstellingen, maar ook vanwege het all-inclusive concept, de kindvriendelijkheid en toegankelijkheid. Jullie dagje uit in Overijssel is zo geregeld; bestel je All-inclusive tickets en kom naar De Waarbeek in Hengelo!