Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes
Waarbeek tickets
Waarbeek groepen
Waarbeek evenementen
Waarbeek kinderfeestjes

Uitje Twente

Op zoek naar een bestemming voor een leuk en avontuurlijk uitje in Twente? Welkom bij pretpark De Waarbeek in Hengelo! In ons kindvriendelijk pretpark vind je vele attracties voor kleine en grotere kinderen. Onze ervaren medewerkers zien toe op de veiligheid en onze leuke parkmascottes, zoals Postbode Pelle, Twekky en z’n vriendjes, zorgen voor extra gezelligheid. Bezoek ook ons nieuwe themagebied DinoWorld, waarin je allerlei avonturen beleeft en ondertussen veel leert over dino’s. We doen er alles aan om jou en je familie een onvergetelijke dag te bezorgen. Daarom zijn de voordelige toegangstickets inclusief eten en drinken van het All-inclusive menu. Dat is zorgeloos genieten voor het hele gezin. Wat zoek jij in een dagje uit in Twente? Je vindt ‘t bij De Waarbeek!

All-inclusive pretpark in Twente

Jullie hele uitje in Twente heb je in één keer georganiseerd. Naast de toffe attracties, speelplaatsen en voorstellingen in het theater (weekenden en schoolvakanties) krijg je onbeperkt toegang tot het All-inclusive menu, waarbij je kunt genieten van fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. Dat is de hele dag spelen, eten en drinken voor één voordelige prijs. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent en hoef je in het park zelf niks meer te regelen. Wil je toch gezellig samen eten, geef dit na aankomst aan bij het horecateam zodat zij een mooie plek voor jullie kunnen reserveren. Jouw uitje met de (klein)kinderen in Twente wordt zeker weten top!

Het dinopark in Twente

Nieuw in ons park is het themagebied Dino World. Tijdens jullie uitje in Twente leer je van alles over de verschillende dino’s, die hier miljoenen jaren geleden leefden. Maak een reis in de DinoExpress, een treintje dat je rond Dino World voert, langs een vulkaan die op uitbarsten staat. Ga op een leerzame, interactieve ontdekkingstocht langs verschillende soorten levensechte dino’s in Dino Discovery. Durf jij het aan om in de Raptor Adventure te stappen, een spannende achtbaan die langs een mama-raptor gaat die met gloeiende ogen haar baby-dino beschermt? Dit wordt jullie leukste dino-uitje in Twente!

Toegankelijk pretpark

Bij pretpark De Waarbeek kan iedereen terecht voor een uitje in Twente. Het park is namelijk goed toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Bovendien zijn er voldoende voorzieningen aanwezig voor mindervalide bezoekers, zoals aangepaste toiletten en parkeerplaatsen. Ook voor ouders met jonge kinderen zijn er voldoende faciliteiten, zoals babyverschoonruimtes en rustige plekjes om borstvoeding te geven. En naast het All-inclusive menu is er een ruim aanbod aan eten en drinken. Kortom, bij pretpark De Waarbeek doenwe er alles aan om een toegankelijk en gastvrij park te zijn voor iedereen. Heb je vragen of wensen i.v.m. jouw uitje in Twente, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De attracties

Je bent natuurlijk benieuwd welke attracties je allemaal in kan tijdens jullie dagje uit in Twente. Bekijk ze hier allemaal, onder de plattegrond. Op deze pagina zie je ook hoe groot je moet zijn om in de verschillende attracties te mogen. Geen nood, er zit zeker weten genoeg voor je bij!

Zo hebben we onder andere Jumping Twekky, een nieuwe attractie waarbij je plaatsneemt in een stoere auto die tijdens het draaien van de attractie op en neer ‘jumpt’. Of wat dacht je van de Hully Gully, een schuin ronddraaiende carrousel, de Eendjesmolen, een carrousel op water, of de achtbanen Rupsje Mae en Rodelbaan?

Maar dat is nog niet alles! Zo hebben we ook de Nautic Jet, die je in een bootje lanceert op het water, Theodorus de Vampier, een actie-attractie waarbij je omhoog, omlaag en rondjes draait, en Rocking Roger, een zwierend schip. Voor een fantastisch uitzicht over het park stap je in ons Reuzenrad en als je het park vanaf het water wilt verkennen, dan is Venture River echt iets voor jou. Maak een tochtje in een indianenbootje en ontdek ons park vanaf een heel andere kant.

Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen bij De Waarbeek. Zo hebben we het Speelschip, de Springbuik-speelplaats en de Kabouterspeelplaats, waar de kleintjes veilig kunnen spelen. En als je even wilt bijkomen, dan kun je terecht op één van onze terrasjes of picknicktafels, waar je diverse snacks en drankjes kunt bestellen. Ondertussen laat je de kinderen gerust doorspelen, want je houdt ze gemakkelijk in de gaten in het overzichtelijke park.

Regel nu jullie uitje in Twente

De Waarbeek is dé ideale plek voor een gezellig en spannend uitje in Twente met de hele familie. Of je nu houdt van spannende achtbanen of rustige carrousels, voor jong en oud is er genoeg te beleven in ons park. En met ons all-inclusive arrangement hoef je je geen zorgen te maken over eten en drinken. We zijn van april t/m oktober vrijwel iedere dag geopend; bekijk de kalender om jouw dagje uit in Twente te plannen. We hopen je snel te mogen verwelkomen in De Waarbeek!