5 juli i.v.m. het slechte weer zijn we gesloten

,

Beste bezoekers,

Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke update met betrekking tot ons attractiepark op 5 juli. Vanwege de huidige weersomstandigheden en de verwachtingen voor vandaag, adviseren wij jullie om ons attractiepark vandaag niet te bezoeken. Wij zijn gesloten.

De veiligheid en het welzijn van onze gasten staan altijd voorop, en we willen ervoor zorgen dat jullie een geweldige ervaring hebben bij ons park.

We willen teleurstelling voorkomen en jullie een prettige bezoekervaring bieden. Daarom raden we jullie ten zeerste aan om een andere dag te kiezen om ons attractiepark te bezoeken, wanneer het weer gunstiger is en alle attracties beschikbaar zijn.

We begrijpen dat dit mogelijk ongemak met zich meebrengt, en we verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat dit advies kan veroorzaken. We willen echter jullie veiligheid waarborgen en ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke tijd bij ons hebben.

Houd onze website en sociale media-kanalen in de gaten voor updates over de openingsstatus en mogelijke wijzigingen in verband met het weer. We zullen jullie op de hoogte houden van eventuele wijzigingen en adviseren jullie graag over de beste dagen om ons attractiepark te bezoeken.

Voor verdere vragen of verduidelijkingen kunnen jullie contact met ons opnemen via [email protected] Ons team staat klaar om jullie te assisteren en jullie vragen te beantwoorden.

Nogmaals bedanken we jullie voor jullie begrip en flexibiliteit. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te mogen verwelkomen in ons attractiepark en jullie een geweldige tijd te bezorgen.