Afrit Hengelo-Zuid (27) afgesloten. (vanuit de richting Amsterdam – Almelo)

,

Belangrijke verkeersinformatie: Afrit Hengelo-Zuid (27) afgesloten vanuit de richting Amsterdam – Almelo tot Maandag 17 juli

Beste bezoekers,

We willen u graag op de hoogte brengen van een belangrijke verkeerssituatie die van invloed kan zijn op uw bezoek aan Attractiepark De Waarbeek. Vanuit de richting Amsterdam – Almelo is afrit Hengelo-Zuid (27) momenteel afgesloten. Deze afsluiting zal duren tot  Maandag 17 juli.

We begrijpen dat dit ongemak kan veroorzaken, maar we willen u verzekeren dat het park nog steeds gemakkelijk te bereiken is. We raden u aan om de volgende omleidingsroute te volgen:

Optie 1:

  1. Neem afrit Hengelo-West (28) op de A1 richting Hengelo.
  2. Volg de borden richting Hengelo.
    Deldenerstraat – Oelerweg – Breemarsweg – Twekkelerweg
  3. Blijf de weg volgen tot u bij Attractiepark De Waarbeek aankomt.

Optie 2:

  1. Rij voorbij de afrit Hengelo-Zuid
  2. Neem de afrit 26 bij Enschede
  3. Rij weer terug naar Hengelo-zuid en neem aldaar de afslag.

We willen benadrukken dat Attractiepark De Waarbeek volledig operationeel blijft tijdens deze periode. We staan klaar om u te verwelkomen voor een dag vol plezier en avontuur. Onze attracties, shows en snackbar zijn allemaal open en klaar om u een geweldige ervaring te bieden.

We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat deze afsluiting met zich meebrengt en bedanken u voor uw begrip. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze website of telefonisch.

Met vriendelijke groet,

Het team van Attractiepark De Waarbeek