Food Circus op 9 en 10 september, in De Waarbeek!

Heerlijk eten tijdens het food circus in Attractiepark De Waarbeek op 9 en 10 september!

Attractiepark De Waarbeek heeft een smakelijke verrassing voor alle bezoekers in petto! Op 9 en 10 september 2023 komt het jaarlijkse “Food Circus” weer naar ons park, en we kunnen niet wachten om jou en je smaakpapillen te verwelkomen. Bereid je voor op een waar voedsel avontuur dat je niet wilt missen!

Een Smakelijke Beleving

Tijdens het Food Circus wordt Attractiepark De Waarbeek omgetoverd tot een eet paradijs. Onze medewerkers zullen een scala aan heerlijke gerechten bereiden die zowel de kleintjes als de volwassenen zullen verrukken. Van  hamburgers tot zoete traktaties, er is voor ieder wat wils. Dit is jouw kans om te genieten van een unieke culinaire ervaring in combinatie met de avonturen van onze attracties!

Smullen en Genieten

Verheug je op een verscheidenheid aan eetkraampjes verspreid door het park, elk met zijn eigen specialiteiten. Proef de smaakvolle hamburgers, knapperige frietjes, en nog veel meer. Voor degenen die van zoetigheid houden, zijn er ijsjes, suikerspinnen en andere lekkernijen om van te watertanden. Het Food Circus belooft een feest van smaken te worden!

Praktische Informatie

Het Food Circus zal plaatsvinden op 9 en 10 september 2023, van 10:00 uur ‘s ochtends tot 17:00 uur ‘s avonds. Het park is tijdens deze dagen geopend voor alle bezoekers. De toegangsprijzen zijn 19,99, dus je kunt genieten van het spektakel zonder hoge kosten.

Kom naar Attractiepark De Waarbeek en laat je smaakpapillen verwennen tijdens het Food Circus op 9 en 10 september. Verzeker jezelf van een plekje in deze culinaire belevenis die je nog lang zal bijblijven. We zien je daar!