De rodelbaan van attractiepark De Waarbeek is weer operationeel!

,

Beste bezoekers,

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen: de rodelbaan van attractiepark De Waarbeek is weer operationeel! Na een periode van tijdelijke sluiting vanwege onderhoudswerkzaamheden, kunnen we nu met trots zeggen dat jullie weer kunnen genieten van deze geliefde attractie.

De rodelbaan, die al sinds 1930 een iconisch onderdeel is van De Waarbeek, heeft een grondige opknapbeurt ondergaan. We hebben het onderhoud met zorg en aandacht uitgevoerd om de veiligheid en de levensduur van de rodelbaan te waarborgen.

We willen onze waardering uitspreken voor jullie geduld en begrip gedurende de periode dat de rodelbaan buiten gebruik was. We weten dat het teleurstellend was om de attractie tijdelijk te moeten missen, maar we wilden ervoor zorgen dat jullie als gasten altijd in een veilige omgeving kunnen genieten.

Het team van De Waarbeek heeft hard gewerkt om het onderhoud zo snel en efficiënt mogelijk af te ronden, zodat jullie nu weer kunnen genieten van de nostalgische charme van deze dame uit 1930. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen en te zien hoeveel plezier jullie zullen beleven op de vernieuwde rodelbaan.

Kom snel langs en geniet van een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier in attractiepark De Waarbeek. We kunnen niet wachten om jullie te zien!

Met vriendelijke groet,

Het team van De Waarbeek