Hitteprotocol: Beleef een verfrissend avontuur bij Attractiepark De Waarbeek!

, ,

Beste bezoekers,

Met de zomer in volle gang, willen wij ervoor zorgen dat jullie een geweldige en comfortabele dag kunnen beleven bij Attractiepark De Waarbeek. Daarom introduceren wij ons speciale hitteprotocol om jullie te helpen de warmte te trotseren. Lees verder om te ontdekken hoe wij ervoor zorgen dat jullie bezoek verfrissend en aangenaam zal zijn!

🌡️ Hitteprotocol: Bij De Waarbeek staat jullie comfort voorop, zelfs tijdens hete zomerdagen. Ons hitteprotocol is ontworpen om ervoor te zorgen dat jullie verkoeling vinden in ons park. Hier zijn enkele maatregelen die we hebben genomen:

💧 Extra waterpunten: We hebben extra waterpunten geïnstalleerd op strategische locaties in het park. Jullie kunnen gratis gebruikmaken van deze waterpunten om je dorst te lessen en jezelf op te frissen. TIP: Neem een eigen herbruikbare waterfles mee!💧

Verkoeling met waterijs: Om de hitte te verslaan, hebben wij extra verfrissende waterijsjes ingeslagen, natuurlijk all inclusive! Onze diepvries is extra gevuld om jullie op te vrolijken en te verkoelen tijdens jullie avontuur in het park. Geniet van een lekker ijsje en kom weer op krachten!

💦 Verfrissing bij attracties: Wij hebben diverse attracties voorzien van sproeiers, zodat jullie tussen het plezier door even kunnen afkoelen. Stap in de spannende achtbaan en voel de verfrissende waternevel op je gezicht terwijl je door de bochten raast. Deze sproeiers zorgen voor de nodige verkoeling en maken jullie ritjes extra speciaal!

Bij Attractiepark De Waarbeek begrijpen we hoe belangrijk het is om jullie bezoek zo aangenaam mogelijk te maken, zelfs tijdens warme zomerdagen. Met ons hitteprotocol, extra waterpunten, verkoelende waterijsjes en sproeiers bij attracties, willen we ervoor zorgen dat jullie je comfortabel voelen en volop kunnen genieten van jullie dag in ons park.

Kom deze zomer naar Attractiepark De Waarbeek en beleef een verfrissend avontuur vol plezier en vermaak! Vergeet niet om je zonnebrandcrème en zonnehoed of pet mee te nemen, zodat je optimaal kunt genieten van alles wat ons park te bieden heeft.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Het team van Attractiepark De Waarbeek