Zomer bij attractiepark De Waarbeek

, ,

Welkom bij attractiepark De Waarbeek, het ideale zomeruitje voor het hele gezin! Geniet van een onvergetelijke tijd vol plezier, avontuur en spanning in ons betoverende attractiepark. Of je nu op zoek bent naar een dag vol adrenaline of gewoon even wilt ontspannen, bij De Waarbeek vind je het allemaal. Ontdek waarom wij dé bestemming zijn voor een geweldig dagje uit tijdens het zomerseizoen!

Elke dag een spectaculaire show. Bij attractiepark De Waarbeek kun je elke dag in de vakantie en het weekend genieten van een adembenemende show. Laat je verrassen door de vaardigheden van de getalenteerde artiesten en geniet van de kleurrijke en energieke uitvoeringen. Of het nu theater of muziek is, onze show is een feest voor jong en oud. Mis deze unieke ervaring niet tijdens je bezoek aan ons park!

Even eruit en genieten van de zomer.
Verlang je naar een ontsnapping aan de dagelijkse sleur? Kom naar De Waarbeek en beleef de ultieme zomerervaring. Onze attracties en activiteiten zijn perfect voor een dag vol plezier en ontspanning. Of je nu wilt gillen in een achtbaan, ronddraaien in de draaimolen of gewoon wilt genieten van een picknick in het park, wij hebben voor ieder wat wils. Geniet van het zonnetje, voel de zomerse sfeer en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Woon je in de buurt? Maak dan gerust gebruik van ons bliksemtarief! Elke dag vanaf 15:00 uur kun je spotgoedkoop naar binnen! (we zijn open tot 17:00/17:30 zie onze openingstijden)

Ontdek DinoWorld deze Zomer
Een Prehistorisch Avontuur bij attractiepark De Waarbeek! Stap terug in de tijd en betreed een wereld vol prehistorische wonderen in DinoWorld, een unieke attractie binnen ons park. Voor alle dino-liefhebbers en avonturiers is dit een absolute must-see tijdens je bezoek aan De Waarbeek.

Betaalbaar plezier voor het hele gezin. Bij De Waarbeek geloven we dat plezier niet duur hoeft te zijn. We streven ernaar om betaalbare prijzen aan te bieden, zodat iedereen van onze attracties kan genieten. We willen dat elke bezoeker een geweldige dag heeft, ongeacht het budget. Met onze voordelige all inclusive toegangsprijzen en aantrekkelijke aanbiedingen wordt een bezoek aan ons park een plezierige en betaalbare ervaring voor het hele gezin. We horen vaak “Bij jullie betaal ik net zoveel voor het hele gezin, als sommige parken per persoon”!

Zomer bij attractiepark De Waarbeek we zijn elke dag open, minimale wachttijden. Bij De Waarbeek zijn we er trots op dat we elke dag geopend zijn tijdens het zomerseizoen. Of je nu doordeweeks komt of in het weekend, je bent altijd welkom om te genieten van onze attracties en show. En het beste van alles? Onze wachttijden zijn minimaal! Vergeet lange wachtrijen die je dag vertragen. Bij De Waarbeek bedraagt de langste wachttijd slechts ongeveer 15 minuten*, zodat je meer tijd hebt om te genieten van alle avonturen die ons park te bieden heeft.

Klaar voor een zomer vol plezier en avontuur? Breng een bezoek aan attractiepark De Waarbeek en ontdek waarom we de favoriete bestemming zijn voor gezinnen tijdens het zomerseizoen. Vergeet niet om je tickets op tijd te reserveren en bereid je voor op een dag vol lachende gezichten, spannende attracties en onvergetelijke momenten. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in ons park!

*gemiddelde wachttijd gemeenten juni, juli, augustus 2022