Schoolreisjes voor slechts €11!

,
waarbeek schoolreisje

De Waarbeek biedt voordelige schoolreisjes aan voor slechts €11,-

Hengelo, 8 mei 2023 – De Waarbeek, het leukste familiepark van Twente, biedt scholen de mogelijkheid om voordelige schoolreisjes te boeken voor slechts €11,- per persoon. Het attractiepark heeft meer dan 28 attracties en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

De Waarbeek is al jaren een populaire bestemming voor schoolreisjes. Het park heeft een grote variatie aan attracties en speeltoestellen, van draaimolens en achtbanen tot een spookhuis en een Dino-express trein, door het nieuwe DinoWorld themagebied. Voor de kleintjes tot 3 jaar is er een speciale peuterhoek met verschillende speeltoestellen en een zandbak. Daarnaast is het eten en drinken all-inclusive!

Met de voordelige schoolreisjes van De Waarbeek kunnen scholen hun leerlingen een onvergetelijke dag bezorgen zonder dat het te veel kost. Het tarief van €11,- per persoon is inclusief entree, onbeperkt eten en drinken. Voor scholen die met de bus komen, is er gratis parkeergelegenheid op het terrein van De Waarbeek.

Het boeken van een schoolreisje kan eenvoudig via de website van De Waarbeek. Daar is ook meer informatie te vinden over de verschillende attracties en speeltoestellen.

Over De Waarbeek De Waarbeek is een familiepark in Hengelo met meer dan 28 attracties en speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Het park is geopend van april tot en met oktober en biedt verschillende arrangementen aan, waaronder schoolreisjes en verjaardagsfeestjes.

Contactgegevens:
De Waarbeek
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo
Telefoon: 074-2454054
E-mail: [email protected]
Website: www.waarbeek.nl