Stichting Goal Bij attractiepark De Waarbeek

,

Gisteren was het attractiepark De Waarbeek in Hengelo het toneel van een fantastische dag voor stichting Goal. Honderden cliënten van diverse Twentse zorginstellingen beleefden een geweldige dag in het park, waarbij de zon volop scheen en de DJ iedereen in beweging zette.

De stichting Goal zet zich in voor mensen met een beperking en biedt hen de mogelijkheid om deel te nemen aan sport- en spelactiviteiten. De dag bij De Waarbeek was een groot succes en bracht de cliënten in contact met verschillende attracties en activiteiten. Zo konden zij onder andere genieten van de verschillende attracties zoals de zweefmolen, botsauto’s en de achtbaan.

Het parkpersoneel van De Waarbeek en vrijwilligers van de rabobank hebben zich volledig ingezet om de dag tot een succes te maken. Zij stonden klaar om de cliënten te begeleiden bij de verschillende attracties en activiteiten en zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. De DJ zorgde voor een feestelijke sfeer met vrolijke muziek, wat zorgde voor veel dans- en zangplezier bij de cliënten. Ook de reguliere bezoekers hebben genoten van deze top dag!

De Waarbeek is blij dat zij hun park beschikbaar konden stellen voor deze mooie dag en hoopt dat de cliënten hebben genoten van alle activiteiten. De stichting Goal en attractiepark De Waarbeek kijken terug op een zeer geslaagde dag en hopen in de toekomst nog meer samen te werken om mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.